Första dagen av Dota 2 @ Gamescom (del 5)

I Na`vis andra match så utklassade dem Scythe som aldrig fick chansen att ta sig in i matchen. Det var en helt sjukt rolig match att se och jag hoppas att det blir fler sådana matcher som man verkligen får njuta och sitta och gapa flera gånger under matchen. Na`vi har nu i princip säkrat sig en plats i slutspelet, mycket bra spelat!

MYM vann sin match mot Mith-Trust och det verkar inte som att MYM gav sina motståndare den minsta chans att vinna. Kan tänka mig att matchen kan ha varit jämn till en start, men i slutändan så står MYM som segrare.

M5 vann även dem sin match mot MUFC, inte helt otippat och det verkar ha varit en utklassning. Detta visar verkligen på vilka lag som vi har att se på.

GGnet förlorade även sin andra match vilket var väldigt otippat. Denna match hade varit sjukt rolig att se då det verkligen verkat vara en kamp om vem som fick fetast carry.

Nästa runda av matcher kommer vara den sista för idag och det känns som att det är mycket som kan hända!
Spänningen är enorm, M5 och Na`vi är klara för nästa runda, det som är intressant är dock vilka av MYM och MiTH-Trust som går vidare i Grupp C såväl som vilka av nevo och Scythe.SG som går vidare i Grupp D.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0