Gratis Portal!!!

Den som inte har spelat Portal eller är sugen på att lira om det bör snarast logga in på sitt steamkonto och ladda hem Portal då det är gratis till den 20e.
Länk finns även här http://store.steampowered.com/app/400/ för den som föredrar det så.Tagga!


Det är så det ska gå till ;)


Tradera inköp

"Fyndat" lite på Tradera på sistone. Köpte en mikrofon till mitt Xbox 360 samt en bok för Programmering i Java. Mycket trevliga ting. Mikrofonen har användts relativt flitigt måste jag säga, detta i åtanke av att jag och två vänner skapat ett band i Rockband 2. 

Lär inte bli mycket programmering till en början då jag håller på att utbilda mig till kundsupport på Bredbandsbolaget, men det kommer att styras i mängder senare!


Utförsäljning på Tradera

Säljer nu en stor drös med PS2 spel samt 2 PS3 spel, så alla som känner sig intresserad klicka på bilden nedan för att komma till auktionerna!


Nostalgi sug

Har ett galet stort nostalgi sug just nu, känner mig överdrivet taggad på att köpa ett NES, SNES eller SEGA och nostalgitrippa riktigt ordentligt. Visserligen har jag en N64 men det känns som att jag vill tillbaka ytterligare!

Tänk bara att sitta på ett SEGA MD och spela The Lost Vikings, Sonic, Wonder Boy, Street Fighter II eller Mega Man.

Eller varför inte sitta på ett NES och spela igenom Metroid, Super Mario, Zelda, Kid Icarus och varför inte Duck Hunt?

En annan fråga kan ju vara varför man inte ska sitta på ett PSone och lira Final Fantasy, Croc, Spyro, Crash Bandicoot och Metal Gear Solid?

Och Slutligen, varför inte sitta och köra Final Fantasy, Donkey Kong, Super Mario, Mario Kart och Tetris på ett SNES?


RSS 2.0