Blue Mini Jouster

Då har man påbörjat (och nästan avslutat) qusten i Mount Hyjal på huntern. Fick mig en companion då jag ändå höll på. Pet #56

Är nu även bara 4 bars ifrån level 85 på min warrior :D
Utöver det har jag börjat PvPa som en galning på huntern.


Elder!

Känns riktigt skönt, och den var inte så jätte jobbig heller. Nu är det bara jobba vidare för Violet Proto :)


Tålamod

Har börjat köra Magister's Terrace nu bortsett från Sethekk Halls, har väll bara hållt på i ca. 5 dagar med MT, egentligen så kör jag den bara för Swift White Hawkstrider men har fått Phoenix Hatchling nu iaf :D

Utöver det så har jag äntligen blivit revered med The Oracles så jag hoppas på en Proto-Drake i ägget om 3 dagar :)

Morning well spent.

Har nu hela morgonen spenderat tid åt att fixa Lunar Festival achievements och har ändå kommit en ganska bra bit på vägen.

Utöver det fixade jag mig givetvis en Festival Lantern! Pet #53

Dessutom så har jag alldeles nyligen blivit honored med min guild så fick mig Guild Page, pet #54


Loremaster

Ska väll till veckan börja satsa lite på Loremaster, har iaf fått iväg den längsta delen av Kalimdor nu och har inte så mycket kvar på varken Cataclysm eller Northrend. Kommer nog köra klart Mount Hyjal och Twilight Highlands innan jag börjar med Kalimdor/Eastern Kingdoms, tänkt köra Northrend sist iaf.


AQ mount

Har inte bloggat mycket på sistone med tanke på att jag inte har haft mycket att blogga om.
Har iaf börjat farma rep med Sha'tari Skyguard såväl som att jag försöker döda Anzu varje dag för Raven Lord.
Har dock fått mig 2 nya mounts, dessa från AQ40. Har än sålänge bara fått den gröna och den gula, hoppas på resterande :D


Lite Xbox Live demos

Igår satt jag och spelade igenom lite demos till 360, vissa bättre än andra.
Han ändå med att spela ut några stycken på väldigt kort tid.

Först så tänkte jag börja skriva om Ilomilo som jag spelade för ett lite längre tag sedan.
Det är ett väldigt gulligt pussel-spel där man ska få den ena lilla figuren till den andra, inte svårare än så i teorin.
Dock måste jag säga att demon är väldigt simpel i praktiken, men lär ju med största sannolikhet bli klurigare i det riktiga spelet som kostar 800 MP* och kan tänka mig att det är värt pengarna. Demot får iaf 4/5 av mig och måste erkänna att sötheten i spelet ger 1 av de 4 "pinnarna".

Igår så började jag med att spela demot till Plants vs. Zombies vilket var relativt underhållande men tycker inte det var särskilt spektakulärt men ett dugligt spel. Det är ett strategi spel där du ska plantera växter för att försvara ditt hus från elaka zombies. Inget spel för mig, kände att jag blev relativt mätt av demot. Spelet kostar 1200 MP* om man är sugen på det. Jag ger detta spel 1.5/5 då det inte tilltalade mig särskilt.

Spelade även ut demot till Super Meat Boy vilket var ett väldigt komiskt spel då det är så överdrivet groteskt. Du är en pojke gjord av kött som ska komma till grisarna, förstod inte riktigt då jag inte kollade igenom introt särskilt noga, men då man kommer till grisen som finns på banan så kommer det typ en trollkarl och tar grisen.
Spelet kostar 1200 MP* och jag tycker det är värt 3.5/5.

Spelade även ut demot till Raskulls som är ett spel som jag skulle katigorisera som ett 2D-action/äventyr (typ som Super Mario etc.). I demot så är du först en skelettsoldat som ska ta dig till slottet med en sten så inte de onda får tag på den. Sedan så är du en drake med skelettansikte och ska klara igenom olika banor.
Tycker att spelet var riktigt roligt så jag ger det 4.5/5 och detta spelet kostar 800 MP*.

Spelade även ut demot till Bubble Bobble vilket i mitt huvud är som typ Pac Man i mina ögon fast ändå inte riktigt. Man är iaf en liten dinosaurie som hoppar omkring i en bana och gör fiender till bubblor för att sedan hoppa på dem så att de ger dig diverse saker för att få mycket poäng, ditt mål är att göra alla fiender till bubblor och hoppa på dem utan att bli träffad av fienderna själv. Jag ger spelet 1.5/5, kostar 800 MP*.

Spelade även demot till Swarm vilket jag tyckte var ett väldigt underhållande spel. Du är en svärm av små konstiga figurer som ska ta dig igenom diverse banor. Banorna har givetvis hinder och för att kunna ta dig vidare så måste du ha X många kvar av din svärm för att t.ex. få ta en checkpoint. Du ska även få ett visst antal poäng för att klara varje bana. Ditt ända hjälpmedel är svärmen. Spelet ger jag 3.8/4 då det var såpass underhållande som det var. Spelet kostar 800 MP* om man är intresserad av det.

 

*Microsoft Live Points

 


Gårdagens raidande

Som jag skrev igår så har jag nyligen fått möjlighet att köra LFR, måste säga att boss-fighterna inte var sådär jätte roliga men jag fick iaf lite nya grejjer, fick T13 Head och nya skor. Fick även 4 nya achievements i samma veva så är inte helt missnöjd ändå.


Refused reunion!

Om ni inte redan vet det så är Refused back in business. Detta om något gör en sjukt peppad!
De ska bl.a. på Way out West i sommar, vem vet, kanske blir det en sväng till Göteborg 9-11 Augusti?
För tillfället får vi nöja oss med detta:


Withers

Idag hade jag inte mycket att göra medan jag väntade på LFR (som jag just fått möjlighet att köra), så passade på att ta mig en sväng förbi Darkshore och skaffa mig en ny companion.


Cute as pet

Blev lite rastlös idag så jag tog mig äran att köpa lite companions på AH för att få mitt achievement. Det blev inte mindre än dessa companions:

Vilket i sin tur gav mig:


Vilket i sin tur gör att jag nu har 51 companions och 29 mounts. Fler ska det bli!

The easy bit

Fick klart några lätta achievements idag innan power levlandet av warriorn började.


 

Lär nog bli lite imorgon med, känns som att man borde börja med Ambassador eller något så att man får en bra grund för att bygga vidare mot fler mounts.

Let's get it started (again)

Börjar väll bli dags att starta upp bloggen igen, denna gång lär det bli extremt mycket fokus på min progress i retail wow. Började spela igen under december månad och har väll inte hunnit göra tok mycket (missade bl.a. Merrymaker pga Cooking slack).

Men men, vissa saker har styrts upp, bl.a.:


Har just nu 19 mounts och 41 companion, vilket lär öka inom kort.
De senaste tillskotten bland mounts är Celestial Steed och 2 kameler, och senaste companion är Pandaren Monk.

RSS 2.0