Nya plattor!

Två nya plattor som jag rekommenderar starkt är "At Heart" av Miss May I och "Get What You Give" av The Ghost Inside. Helt klart att lyssna igenom om ni gillar Metalcore.


Resa..?

Då hade jag och flickvännen börja fundera betydligt seriösare på att resa till Asien i vår. Skulle vara riktigt kul om det blir av och det känns inte ens nästan omöjligt. Kommer bli en blandad resa med sol & bad, storstad såväl som en hel del kultur. Tanken är att på något vis hinna med Indien, Thailand, Malaysia, Vietnam, Laos, Kambodja, Kina, Sydkorea och Japan. Är nog inte helt omöjligt då vissa länder mer eller mindre är tvärstopp där det endast är en mindre del man vill se och därför inte stannar allt för länge. Ska bli kul att titta mer på detta och planera för fulla muggar. Hade verkligen varit skönt att komma bort ett tag :)


Radion förvånar

Måste säga att det är YTTERST sällan som det verkligen går något bra på radion, speciellt något man inte hört tidigare men igår då jag satt i bilen påväg till min flickvän så fick jag den där härliga ryskänslan man får då man hör något fantastiskt. Låten jag hörde var under en P3 session som handlade om (producenten/DJn etc.) Diplo som gjort en hel del fina saker. Låten jag hörde var Get Free av Major Lazer och Amber Coffman som sedan blivit mixad av Bonde Do Role.
Spotify länk


WiiU


Då har dem släppt flertalet WiiU games under E3-mässan och jag måste medge att det allt finns några godbitar att se fram emot!

Tänkte göra en lista över dessa för att kunna få en lätt överblick över spelen:
New Super Mario Bros. U
Nintendo Land
ZombiU
Pikmin 3
Rayman Legends
Game & Wario

Beroende på prisklass kan jag nog även tänka mig:
Chasing Aurora
Cloudberry Kingdom
LEGO City: Undercover

Spel som kommer att komma till WiiU som jag mest troligt kommer att skaffa till annan konsol:
Assassin's Creed III (lär jag visserligen skaffa till 360)
Darksiders 2 (blir nog även det till 360 om man inte skaffat ett PS3 innan dess)
Just Dance 4 (blir Kinect på detta om möjligt annars finns nog stor möjlighet för WiiU)
Mass Effect 3 (blir nog även det till 360)
Tekken Tag Tournament 2 (blir till 360 om inte PS3)

Kan vara något jag glömt men tror inte det, känns dock inte som att jag känner ett jätte behov att ha allt för många titlar till konsolen utan kommer snarare att ha det som jag nu har det till mitt Wii, några enstaka väldigt typiska Nintendo-spel.


RSS 2.0