Speltriss vecka 26: Elak

Emmyz speltriss har denna vecka temat "Elak". Därför kommer här nedan bilder på mina 3 favorit elakingar från Nintendo.

 


King Dedede från Kirby serien.


Bowser från Mario serien.


Ganondorf från Zelda serien.


TF2 nu gratis!

Tänkte bara tvärt informera alla om att Team Fortress 2 nu finns gratis att ladda ner på Steam.


Starhawk Trailer


Speltriss vecka 25: I see you…

Emmyz speltriss denna vecka har temat "I see you...". Därför kommer här nedan bilder från spel som jag direkt tänker på då jag hör uttrycket.


Först ut lite turrets från Portal serien.


Näst på tur står Devourer från HoN med sin hook.


Och vad kan passa bättre in än en bild på Arthas?Livet just nu

Imorgon är det studenten så ikväll blir det att fixa med kärran vi ska åka på. Blir rätt så fett tror jag, speciellt med tanke på att vi har ett konsert ljudsystem för 500 per :) Blir lite fin musik och lite mindre fin musik. Listan går att se genom att trycka HÄR. Efter imorgon är man dessutom arbetslös, ska bli intressant det med. Får väll hoppas att man hittar något illa kvickt annars blir det fattigt.

 

Vad gör jag annars då?

 

Jag spelade ut New Super Mario Bros till Wii igår med Lotten, riktigt kul (som vanligt). Det är något speciellt med Mario spel som får mig att aldrig vilja sluta spela innan jag är klar med dem (sålänge det inte går åt helvete 1000 ggr och man får ett anfall). Spelar även igenom Final Fantasy XIII på mitt 360, det går väll inte super bra speciellt med tanke på att jag inte sitter så mycket vid det, samt att jag har 100 andra saker på gång. Spelat mycket WoW på privatservern Feenix på senaste men inte blivit något alls denna vecka.

 

Har även bytt styrspak till min andra N64 kontroll så att jag nu kommer kunna spela N64 med nära och kära. Blir förhoppningsvis en hel del i sommar, men får se.

 

Jag har lugnat mig lite med att köpa spel nu på sistone också, har nämligen infört en regel för mig själv där jag inte får köpa ett nytt spel innan jag spelat ut 3-5 och recenserat dessa och lagt in dem på GameTrailers såväl som min andra blogg.

 

De spel som kommer att komma upp här närmast är Super Smash Bros Brawl som jag spelade förra sommaren, Super Mario Bros Wii, Brütal Legend samt Guitar Hero 4 + 5. Sedan blir att göra en recension för Final Fantasy XIII då jag spelat ut det.

 

Hade väll tänkt att spela Fable 3, Super Mario Galaxy 2, Alan Wake och Alice: Madness Returns i sommar. Får se hur mycket tid som kommer läggas ner framför konsoller under sommaren.


Speltriss vecka 24: Sommar

Emmyz speltriss denna vecka har temat "Sommar". Nedan kommer lite somriga bilder från några av mina favorit Nintendo karaktärer.

Givetvis så måste vi få ta del av Marios underbara sommar.

Donkey och Diddy Kong ser ut att trivas rätt bra i paradis landskap.

Lagom somrigt i Yoshi's Story till N64.

 

 

 Arbetsintervju

Då hade man varit på sin första riktiga arbetsintervju. Tror det gick bra så hoppas på jobb till hösten.
Ska köpa alkohol till studenten och helgen idag, framförallt för att studenten närmar sig med stormsteg samt att några kalla bärs passar nog finfint till det fina vädret.

Detta vackra väder bör även firas, det gör vi med att sätta igång lite Skrillex på HÖG volym.

Sedan favoriten från nya EPn!


Nintendos nya konsol!


Ny trailer till Zelda: Skyward Sword


Star Wars: The Old Republic (Cinematic Trailer)


Devil May Cry 5 (E3 Trailer)


Mass Effect 3 (E3 Trailer)


Assassin's Creed: Revelations E3 Trailer


BioShock Infinite E3 Trailer


Fable: The Journey (Kinect Gameplay)


Deus Ex: Human Revolution E3 Trailer


El shaddai: Ascension of the Metatron Trailer


Lite gameplay från Soul Calibur 5


Trailer till Final Fantasi XIII-2


Ny Battlefield 3 trailer


Battlefield 3 Gameplay trailer


Speltriss vecka 23: Bevingad

Emmyz speltriss denna vecka har temat "Bevingad". Här nedan kommer bilder på bevingade figurer från olika spel.

En bild från MMORPGt AION. Ett spel som jag velat prova på ända sedan ryktena började spridas om att det skulle komma men jag tyvärr aldrig spelat.

En söt liten bevingad Koopa från Mario spelen.

Slutligen så har vi Devil Jin från Tekken serien.

 

 


Halo 4 Trailer


Wii tagg

Fick ett riktigt sug att börja smeka på mina Wii kontroller igen och pumpa igenom ett och annat spel på den underbara konsolen efter gårdagens spelande av "New Super Mario Bros. Wii". Känner dock avsaknad av både det spelet såväl som Mario Party 8 och Mario Kart Wii. Det är spel jag länge velat ha, men aldrig skaffat mig då jag inte spelat på mitt Wii i princip något sedan jag köpte mitt 360. Men nu så är suget tillbaka. Kan det ha att göra med att sommaren är här?

Jag och Lotten satt nämligen och maxade Super Smash Bros Brawl förra sommaren och det var stört roligt, saknar det lite :(. Men kanske man ska fixa sig ett ännu mer nice party spel som man kan ha på förfester såväl som då man vill njuta av lite co-op med sin flickvän och/eller sina vänner? Får väll sitta och vänta på att impulsen ska ta och göra mig ett viktigt beslut, men just nu så sitter fokusen av mina pengar på studenten där det kommer att gå åt MYCKET pengar.

Oh well, på tal om annat så ska det chillas idag. Kanske blir att glida omkring på longboarden ett tag under dagen, spela lite TV-spel och eventuellt styra TV-spels LAN med Lotten ikväll, återstår som sagt att se.

Just nu spelar jag Final Fantasy XIII på 360, har dock bara spelat i ca. 3 och en halv timma så har inte kommit så långt, men so far so good. Blir nog mycket mer gaming tillsammans med min nyfunna ledighet, som kommer vara till studenten då jag istället får den underbara stämpeln "arbetslös". Så länge jag nu inte har turen med mig och kanske får mig ett litet jobb så man faktiskt har råd att göra något.

Until then, GAME ON!

Tagga till!


RSS 2.0