5 år med Paramore

Paramore är ett band som jag lyssnat en hel del men detta under perioder, ett sjukt bra band enligt min mening.
Såg dom i somras på Pier Pressure, något jag inte alls ångrar, bortsett från att det kunde vart på ett bättre ställe, men som sagt, ångrar inte det minsta att jag såg dom. Bandet har släppt 3 album, kommer nedan att nämna min favoritlåt från varje platta.

Första skivan dom skapade var "All We Know Is Falling", bästa låten på denna skiva är utan tvekan Emergency.

Deras andra skiva (kanske den bästa) är "Riot!", skivans bästa låt är Let The Flames Begin.

Deras nyaste album är "Brand New Eyes", en helt klart duglig skiva vars bästa låt är "Careful"

Bräda på lördag?

Bara för att jag är taggad som fan på att eventuellt åka bräda på lördag så styr jag upp med ett sprillans snowboard klipp från Isenseven, detta är en teaser inför deras kommande film "Don't Panic". Enjoy!

Isenseven - "Don't Panic!" TEASER from Vincent Urban on Vimeo.


SOAD i sommar?

System of A Down är bokade till Metaltown (enda spelningen dom kommer köra i Skandinavien) och Rock AM Ring, lite taggad kanske?!?!?!
Fyfan så fett det vore att se dom live säger jag bara.
Bara för det bjuder jag på en jävligt fin låt!


Releaser (v48)

Tänkte inleda lite och säga att Game.se kanske inte är den säkraste källa när det kommer till releaser, men det ger bra länkar med info om spelen och trailer, så kör på dem tills vidare. Många releaser har bytt datum, först har det sagt det ena sen nästa vecka ser man att det ska komma igen osv osv. Ett sådant spel är t.ex. Max Payne 3 som från början sades skulle komma i Oktober? enligt Game.se, men enligt andra källor så är det inte klart ännu, men 2011 verkar vara året. Ett annat exempel är Two Worlds II, men har några andra källor som säger att det kommer den 3/12, hoppas på det iaf. Anyways, releaserna är inte många men följande:

Sly Collection HD (1/12) - PS3

Donkey Kong Country Returns (3/12) - Wii

Two Worlds 2 orkar jag inte äns skriva när det kommer, känns bara tragiskt.

Det spel som utan tvekan är veckans release i detta fall blir Donkey Kong.

Dagens 3 #22


Måste att se om du är en gamer!

Gaming Can Make A Better World

Sjukt intressant, men relativt lång (20 min), men så sjukt värd att se!

Scream it like you mean it!

Kanske man ska dra på Scream it like you mean it den 10 maj i sthlm?

Kinect?

Man börjar ju bli lite sugen nu då det börjar komma lite bättre spel till Kinect.
Tyvärr mest dans spel, men det är ju grymt det med så :)

T.ex. så verkar ju Dance Evolution rätt så kul, nackdelar verkar vara att man kan fuska om man vill och att låtarna tydligen inte passar alla. Men det ska vara 30 låtar från DDR så det kan inte vara särskilt kassa låtar. Däremot så känns det rätt tufft då man skannas in i spelet utan att bakgrunden följer med och sättet man ska lyckas få poäng verkar nice. Man ska säta sina händer och fötter på olika ställen på skärmen och dra linjer med händerna på de högre svårighetsgraderna. Typ såhär ser det ut då man spelar.

Sen har vi ju Dance Central som är något liknande Dance Evolution, det ser typ ut såhär.

Dance Paradise är även det liknande stuk.

Tror att Sonic Free Riders kan vara sjukt kul det med, ser ut såhär

Dessutom har vi ju Fighters Uncaged som är ett fighting spel där du själv är kontrollen, tror det kan vara riktigt roligt och ge en imponerande känsla.

Dessutom så kan jag med all säkerhet säga att vi kommer att få se denna framtidsfunktion förbättras och användas på ett ännu bättre sätt. Det kommer med all säkerhet komma fler och bättre spel. Tror att Kinect är en stor del av framtida gaming, däremot är jag inte säker om man ska köpa den nu på en gång då den lär bli billigare, och för att jag har en hel del grymma spel att spela som det är. Kanske något att fixa till våren eller sommaren? Vi får se helt enkelt.


Black Ops, en dyster sanning?

Vissa saker känns verkligen tragiska men ändå positiva på något vis.
Det jag talar om är hur fail "Call of Duty: Black Ops" till PS3 verkar vara.

Det har nu startats en namninsamling bland gamers som vill ha tillbaka pengarna för spelet. Anledningarna är många, men bland annat buggar, hackande bilduppdatering och grafiska malörer är bara några av alla missar. Att försöka spela Playstation 3-versionen i 3D ska uppenbarligen, enligt Digital Foundry, sänka antalet bildrutor per sekund till 20 – detta i en spelserie som byggt mycket av sitt gameplay på att bibehålla 60 fps.

Dessutom så är den bittra sanningen för er PS3 lirare att PS3-spel oftare än inte är sämre versioner av Xbox 360-spel. Utvecklare bygger oftast upp sina spel på 360 för att sedan porta dem till PS3.10 år med Phoenix

Phoenix släppte sin första skiva år 2000, vilket var 10 år sedan som vi alla kan räkna ut. Tänkte därför erbjuda lite låtar som dom gjort genom tiderna, detta blir då givetvis mina favoriter från diverse skivor. Enjoy!

Så... år 2000 släppte Phoenix sitt första album, United, ett album jag lyssnat relativt lite på, men ändå funnit min favorit på. Min favoritlåt på United är "If I Ever Feel Better".


Det tog sig ett tag innan dom styrde upp skiva #2, hela 4 år om jag ska vara lite mer exakt. Denna skiva var då Alphabetical, en skiva som jag heller inte fastnat så mycket för, men ändå funnit en favorit på. Denna låt är helt klart "Everything Is Everything".


Den tredje skivan kom efter ytterligare 2 år. Skivan fick heta It's Never Been Like That, en enligt mig relativt svag skiva som inte har någon riktigt bra låt. Men den bästa låten på skivan är nog ändå Rally.


Deras fjärde skiva, är enligt mig utan tvekan deras bästa. Skivan jag pratar om är givetvis Wolfgang Amadeus. En skiva med väldigt många riktigt bra låtar. Den bästa är svår att välja, men om jag verkligen måste kora en vinnare så blir det nog 1901. En grym låt som avslutar detta blogginlägg, enjoy!

Releaser (v47)

De spel som släpps under vecka 47 är:

Gran Turismo 5 (24/11) - PS3

Little Big Planet 2 (26/11) - PS3

Sly Collection HD (24/11) - PS3

Epic Mickey (26/11) - Wii

Michael Jackson Experience (25/11) - Wii, NDS, PSP

Kan tänka att det är många som inte håller med mig och skulle vilja säga att Little Big Planet 2 är veckans största release, men personligen säger jag nog Epic Mickey. Ett spel jag tror kan vara rätt så bra, tyvärr har jag tappat mitt sug till wii spel för tillfället, men det lär återkomma, och då har jag lite att klara ut innan jag får prova på detta spel.


Dagens 3 #21


Land of Confusion o.O

Satt och funderade lite på vilken version som faktiskt är bäst, vad tycker ni?

 

Disturbeds?


Genesis?


In Flames?

Jag tror nästan att jag föredrar In Flames. Disturbeds är väldigt bra, men har lyssnat mig less på den och den är väldigt snarlik orginalet. Orginalet är för seg.


In-game moshpit!


Assassin's Creed: Brotherhood!!!

Äntligen har jag fått mitt AC: Brotherhood och känner mig extremt nöjd med inköpet. Började med att lira multiplayer, tog 1 game att lära sig ungefär sen gick det rätt så bra. Verkligen olika tekniker folk använder sig av. Då jag var halvvägs till lvl 7 så kom inte det in nå folk på något game så fick nöja med den multiplayer del jag fått ta del av. Så jag tog istället initiativet till att spela single-player vilket också är sjuuuukt kul det med. Rekommenderar detta spel enormt mycket.

För tillfället ligger väll betyget på kanske 9.8

Dagens 3 #20


Körkortet

Känns som att man börjar se mållinjen nu. Har halkbana den 15/12 och risk 1an den 8/12. Börjar ta sig det här :)
Bara att börja mata teori nu så kan jag nog ta det innan jul. Kommer verkligen bli skönt att ha körkortet, även om man kanske inte kommer överanvända möjligheterna.

Assassin's Creed: Brotherhood.. what to do?

Som ni alla säkert redan vet så släpps det nya Assassin's Creed nu på torsdag. Det är något jag verkligen ser fram emot, men jag vet inte hur jag ska göra riktigt ännu. Alternativen står mellan att antingen:

1. Köpa i affär för låt oss tippa 599kr, få in lite cash på mitt GAME bonuskort och få den där känslan som bara går att uppnå då man köper ett sprillans spel i butik.

2. Köpa Collector's Edition för 799kr, få in cash på GAME bonuskortet, få en magisk känsla, få en ännu mer magisk känsla då man öppnar det. Sedan får jag även en Renässans samlar kista, Lineage DVDn, exklusiv codec, Assassin's Creed kort, en bonus DVD och spelets soundtrack, en karta över Rom samt lite exklusiv in-game material, vilket är detsamma som lite single player maps och möjlighet att låsa upp ytterligare lite karaktärer för multiplayer.

3. Beställa spelet på GAMEs hemsida för 479kr, inget händer med mitt bonuskort, får inte känslan men däremot får jag multiplayer karaktären "The Officer" som verkar rätt nice.

4. Köpa Collector's Edition på hemsidan för 799kr och få galet mycket innehåll.

Jag vet inte om man bara kan få "The Officer" om man förhandsbokar via hemsidan, om man får den även om man förhandsbokat i butik så tror jag att det står mellan alternativ 1 och 2. Får se imorgon då GAME har öppet och jag kollar upp detta. Allt jag får veta skriver jag om imorgon.

Hur kommer ni köpa spelet?


Releaser (v46)

De spel som släpps under vecka 46 är:

Call of Duty: Black Ops (19/11) - Wii

Flingsmash (19/11) - Wii

Harry Potter and the Deathly Hallows part 1 (18/11) - Wii, PS3, PC, Xbox 360, NDS

Need For Speed: Hot Pursuit (18/11) - Wii, PC, Xbox 360, PS3

Pro Bass Fishing 2010 (15/11) - Wii, PS3, Xbox 360

Assassin's Creed: Brotherhood (18/11) - PS3, Xbox 360

John Prostroke Golf (17/11) - PS3, Xbox 360

Hello Kitty Birthday (19/11) - NDS

Veckans spel är utan tvekan Assassin's Creed: Brotherhood. Sjukt efterlängtat och kommer att köpas på release date. Lite taggande videos tills dess?


Så...

Då hade man ingått i ett löfte att man inte ska äta godis, kakor, chips samt sluta dricka läsk under denna period. Har gjort liknande frivilligt tidigare så borde ju gå rätt så bra ändå :)


Dagens 3 #19


Sublimal perception

Den engelska forskaren Norman F. Dixon har gjort många experiment som visar att människor kan varsebli saker utan att veta om det, och samtidigt påverkas av denna omedvetna information. Ett experiment gick till såhär:

Försökspersonerna fick se ljusbilder av ord, men så svaga att de inte medvetet kunde uppfatta någonting. De trodde inte heller att de såg några ord. Orden som visades var: "Rider, penis, whore, weaver" (ryttare, penis, hora, vävare). Dixon utgick från att penis och hora var negativt laddade ord för de flesta. Han trodde också att personerna omedvetet skulle värja sig mot de negativa orden. Detta skulle visa sig genom att ögonen höjde sin ljuströskel (d.v.s. minskade sin ljuskänslighet) när de såg de "otrevliga orden". Ljuströskeln hos en individ är det värde vid vilken en ljussignal blir medveten. Tröskelvärdet kan förändras hos en och samma person.
Ljuströskeln höjdes också hos försökspersonerna. De reagerade med s.k. perceptuellt försvar på en omedveten nivå. De värjde sig på ett tidigt, omedvetet stadium, mot de "otrevliga" orden. Men samma effekt uteblev vid de neutrala orden.


Jag säger bara en sak. Psykologer använder sig av så sjukt skumma metoder.

My epic unicorn!

Folk på Game Trailers har börjat använda min home made Avatar flitigt, sjuuukt många som börjat använda den. Känner mig väldigt förvånad med tanke på hur ful den är och JAG har gjort den i PAINT! haha, kul är det iaf.
Ta den om ni vill, enjoy!

Releaser (v45)

De spel som släpps denna vecka är:

Two Worlds 2 (12/11) - PC, PS3, Xbox 360

Farming Simulator 2011 (12/11) - PC

Babysitting Mama (12/11) - Wii

Sims 3 (11/11) - Wii

Kinect inkl. Kinect Adventures (10/11) - Xbox 360

Mama Hobbies & Fun (12/11) - NDS

Spelet som utan tvekan (i mina ögon) är veckans fetaste release är Two Worlds 2, ett spel jag sett fram emot nästan lika mycket som Fable 3. Den som inte tror mig, kika trailern och känn taggen!


PC vs Mac


Tagga skola imorgon!!! eller?

Lovet gick helt stört fort, men har ändå gjort relativt mycket.
Känner dock inte taggen på skola imorgon, känns som att man kanske ska börja ta tag i lite plugg innan det är försent. Tills dess ska jag njuta klart av denna sista fria dag!

Dagens 3 #18


Filmblogg o.O

Har börjat styra upp filmbloggen tillsammans med Lotten nu, tror det kan bli väldigt nice :)
Om någon skulle vara intresserad att kika in den så finner ni den här.
Senaste uppdateringen var Clash of the Titans. Enjoy!

Dagens 3 #17

Snowboard Version


In-gaming låtar


Daft Punk?


Bygg upp Rom

Känner hur suget till Assassin's Creed: Brotherhood börjar öka med stormkliv. Det känns som att det kommer vara så overkligt bra, men det återstår givetvis att se. Tills vidare så bjuder jag på klippet nedan.


10 år med SMK

Idag var det 10 år sedan Slagsmålsklubben bildades, det tänkte jag fira med ett blogginlägg.

2001 släppte dom en skiva som gick under namnet Fest i Valen, bästa låten enligt mig är Hit Me Hard

2002 kom Live in Rødby men hittar inte några direkta låtar från just den skivan.
2003 kom bland annat vinylen Hyresklossar vars bästa låt går under samma namn.

2003 kom även skivan Den Svenske Disco vars bästa låt jag har svårt att välja, men får väll ta Övningsköra då.

2004 kom bland annat CDn Hit Me Hard vars bästa låt är Supermaskinen.

Samma år kom även Den Officiella OS-låten vars bästa låt är "Kiosken är Vidöppen"

2004 kom även skivan Sagan om Konungens årsinkomst som jag personligen tycker är en av deras bästa skivor, vilket gör det väldigt svårt att välja favoritlåt, men om jag verkligen måste välja så tar jag nog Terror Flynn Ok Ok

2005 släppte dom His Morning Promenade vars bästa låt är Fixa Halvljuset.

2007 släppte dom 2 skivor, den ena var Malmö Beach Night Party där den bästa låten har samma namn.

Den andra skivan var givetvis Boss For Leaders där den bästa låten, trotts starka konkurrenter är Sponsored By Destiny.

Enligt säkra källor ska dom käka tårta och dricka billig champagne för att fira denna magiska dag.
Enjoy!

Bejeweled 3

Det verkar nu vara klart. Bejeweled 3 kommer att komma i December, vilket jag faktiskt ser fram emot. Tycker det är ett av få "slö" spel som jag verkligen gillar. En trailer kanske vore något?


RSS 2.0