Kinect?

Man börjar ju bli lite sugen nu då det börjar komma lite bättre spel till Kinect.
Tyvärr mest dans spel, men det är ju grymt det med så :)

T.ex. så verkar ju Dance Evolution rätt så kul, nackdelar verkar vara att man kan fuska om man vill och att låtarna tydligen inte passar alla. Men det ska vara 30 låtar från DDR så det kan inte vara särskilt kassa låtar. Däremot så känns det rätt tufft då man skannas in i spelet utan att bakgrunden följer med och sättet man ska lyckas få poäng verkar nice. Man ska säta sina händer och fötter på olika ställen på skärmen och dra linjer med händerna på de högre svårighetsgraderna. Typ såhär ser det ut då man spelar.

Sen har vi ju Dance Central som är något liknande Dance Evolution, det ser typ ut såhär.

Dance Paradise är även det liknande stuk.

Tror att Sonic Free Riders kan vara sjukt kul det med, ser ut såhär

Dessutom har vi ju Fighters Uncaged som är ett fighting spel där du själv är kontrollen, tror det kan vara riktigt roligt och ge en imponerande känsla.

Dessutom så kan jag med all säkerhet säga att vi kommer att få se denna framtidsfunktion förbättras och användas på ett ännu bättre sätt. Det kommer med all säkerhet komma fler och bättre spel. Tror att Kinect är en stor del av framtida gaming, däremot är jag inte säker om man ska köpa den nu på en gång då den lär bli billigare, och för att jag har en hel del grymma spel att spela som det är. Kanske något att fixa till våren eller sommaren? Vi får se helt enkelt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0