Speltriss vecka 22: Tillsammans

Emmyz speltriss denna vecka har temat "Tillsammans". Därför tänkte jag bjuda på mina 3 favoritspel att spela med polare.

Först ut så har vi givetvis World of Warcraft

Näst på tur är Heroes of Newerth

Sist ut så tänkte jag bjuda på League of Legends

Presentz

Fyllde ju som sagt 19 i fredags och de jag har fått är:

Jägermeister Shotglas 6x 4cl
Karaff för alkohol med 4 shotglas som hörde till
Godis shotmix
Presentkort på bio
Pengar
Kostym

Hade nog fått mer om jag inte tagit studenten i år, men det återstår att se vad jag får då :)

Bild på ett av mina azm shotglas jag fick av Lotten :)


Combat Trailer till Alice Madness Returns!!


19 and the machine

Då hade man fyllt 19 år, känner absolut ingen fördel bortsett från presenter och ett år närmare 20.
Men nu ska vi inte haka upp oss på det irrelevanta för ikväll så blir det live musik på Corona.
Maskinen och en hemlig mängd alkoholhaltiga drycker, kan nog bli rätt så nice kväll.


Spårat och japanskt


Quelle Surprise


Ny blogg

Släpper nu efter lite uppbyggnad min andra blogg där jag recenserar spel och gör annat "skriftligt arbete" om spel. På denna blogg så skrivs allt på engelska då det känns lättare för mig att formulera mig så.
Jag hoppas på att få feedback om förbättringar, vad som kan förbättras, vad som saknas, vilka spel jag borde spela, hur tight bör det vara mellan recensionerna, vad känns intressant att läsa om med mera. Så all feedback både för denna blogg och den andra uppskattas. I samband med detta kan det, beroende på vad folk tycker, bli så att denna blogg blir mer personlig och musik inriktad medan den nya bloggen får istället träda fram för spelande med trailers osv där.

Som sagt, all feedback är bra feedback.
Den nya bloggen hittar ni här: iheartgaming

Enjoy!

Nytt CoD: Modern Warfare i November

Efter att under några månader fått veta att Call of Duty: Modern Warfare 3 är på ingång har vi nu fått ett release datum som är den 8 November detta år. Jag känner mig av någon anledning relativt taggad på detta spel.
Jag har inte alls varit någon som följt Call of Duty genom åren, har inte ens ägt ett enda av spelen. Däremot har jag spelat det hos vänner och internetcaféer på diverse konsoler och jag måste säga att det varit helt okej. Jag vet inte vad det är, men något i trailern får mig taggad på att spela det.

Det som jag sitter och kivas lite med mig själv om just nu är vilken konsol som jag känner störst tagg att spela det på. Då Wii verkar helt uteslutet och jag ändå aldrig haft någon större tanke att spela det på mitt Wii så återstår kampen mellan mitt 360 och min dator. Datorn har visserligen mus och tangentbord, men det är något speciellt med att sitta på ett tv-spel och spela, det känns som att man blir mer delaktig i spelet och jag tror att det finns en god chans att jag köper det till 360, om jag nu köper det över huvud taget.


Alice: Madness Returns (trailer medley m.m.)

Har varit småtaggad på detta spelet ett tag nu, men först idag så förhandsbokade jag det. Spelet kommer den 16/6 i Sverige och trotts att det är en ganska så okänd titel så tror jag att det kommer bli galet nice. Säg gärna vad ni tycker kring spelet efter att ha sett klippen här nedan.

Tänkte börja med att gå ut hårt och köra de 3 teasers som släppts än så länge.

Näst på tur har vi lite gameplay, först kör vi lite screenshots och sedan en trailer.

 

Sist ut har vi trailern för spelets story.


Dead Island ("trailer medley")

Tänkte köra en liten Dead Island "Medley" med MASSOR av olika trailers som hör till spelet.
Vi börjar lite lätt med teasern.

Näst på tur har vi den officiella trailern:

Vi kör vidare med ett klipp med ihopslängda screenshots från spelets gameplay:

Avslutningsvis så bjuder jag på den nyaste trailern till spelet. Enjoy!


Nytt Sagan om Ringen


Refused ft. Di Leva - Jag äter inte mina vänner

dag 14 – en låt som ingen tror att du skulle älska
Känns kanske inte allt för lätt eftersom att de som står mig närmast har rätt så 100% koll på vad jag tycker om för musik och inte. Undrar faktiskt om jag ens har en låt som jag bara "lyssnar på för mig själv". Men en låt som jag tror sjukt få faktiskt tror på riktigt att jag gillar är denna.


What's up?

Inte bloggat på ett tag nu men det beror på att jag inte har haft "tid". Fullt upp med att söka jobb, fixa med skolan och gamea. Vill ha jobb men känner samtidigt att det på något vis vore skönt att vara arbetslös typ 1 månad eller 2. Men, det lär säkert bli så i slutändan ändå (om inte längre).

I vilket fall så har jag börjat lira lite WoW igen. För tillfället så håller jag på med en Orc Shaman på Shattered Hand, för tillfället level 70 men den ska upp. Har ju inte köpt Cataclysm än och inte tänkt göra det innan jag åtminstone har fixat full proffession på Shamanen, miggat magen och dragit den 80 + full proffession sedan även levlat upp min DK + en Paladin till 80 med full proffession. Men kommer säkert att köpa Cata långt innan allt detta är gjort, återstår bara att se slutresultatet.

Igår så laddade jag hem Rift vilket känns väldigt intressant, kör 7 dagars trial. Har för tillfället bara kommit till level 3 då jag hann spela i ca. 20 min. Men so far so good, t.ex. så är det sjukt nice då man gör sin gubbe. Talents från level 2 och man kan specca hur man vill vilket även det känns roligt (men kan leda till att man har sämst gubbe) :D
I vilket fall så provar jag en Rogue just nu och det ska bli roligt att se vad som händer då man kommer upp i högre levlar.

Har dessutom börjat lessna lite på HoN, men så fort folk ringer in en och vill lira så är jag oftast på. Så jag har lagt ner att spela solo matchmaking utan lirar istället med åtminstone 1 polare. Känns som att det blir mycket roligare så.
Måste dock ge S2 creds för att dom är så duktiga på att hålla spelet vid liv genom nya heroes och nya skinns med mera, känns faktiskt som ett bra sätt att behålla spelare såväl som att tjäna mer pengar.

Det är typ vad jag håller på med nu, ska väll börja sätta mig och dra igenom Brutal Legend, Bioshock 1 + 2, Alan Wake och lite annat inom inte allt för länge också, men det återstår som sagt att se hur det blir med allt.
Recensioner kommer att komma på samtliga spel på min andra blogg där jag recenserar på engelska då jag tycker det blir 10 ggr bättre och dessutom enklare. Länk kommer att komma då den är lite mer aktiv.

Soul Calibur V


Dark Souls


Watchout! There's Ghosts - A Beautiful Goodbye

dag 13 – en låt som är guilty pleasure
Kanske inte så överdrivet mycket guilty pleasure över denna låt, men trotts det tycker jag den passar in rätt bra på temat.


Speltriss vecka 19: Blue

Emmyz speltriss denna vecka har temat "Blue". Jag tolkar det rakt av som färgen blå och därför kommer här nedan 3 karaktärer från olika spel som är blå.

Först ut har vi HoN heron Bubbles som är en riktig goding med fina attacker.

Sedan har vi Megaman som är så underbar som han är.

Sist ut har vi Cyanigosa som är sista bossen i WoW instancen Violet Hold.

 


Tokio Hotel - Automatic

dag 12 – en låt av ett band du hatar
Samtidigt som det känns som att det finns för mycket att välja mellan så känns det som att det inte finns något alls.  Men sen kom jag att tänka mig på hur mycket jag alltid stört mig på Tokio Hotel, så här har vi dem.


Brink (klass fakta)


Enter Shikari - Destabilise

dag 11 – en låt av ditt favoritband
Det här kändes som ett ganska så lätt val då mitt favoritband är Enter Shikari och jag älskar deras nyaste låt. Enjoy!


Electric President - Insomnia

Dagens låt, dag 10 – "en låt som får dig att somna"
Dagens tema var inte särskilt lätt, men med hjälp av min superkvinna som påminde mig om en väldigt passande låt så hade jag todays mission complete.


Tunak Tunak Tun

dag 09 – en låt du kan dansa till
Då jag inte alls kan dansa propert så styr jag till med lite riktig dans i all ära!


Speltriss vecka 18: God

Emmyz speltriss denna vecka har temat "God". Jag vet inte riktigt hur jag ska tolka det hela, antingen så väljer jag goda karaktärer eller gudalika karaktärer. Känner mig kluven hur jag ska tolka temat. I slutändan så kom jag i alla fall fram till att jag valde gudalika karaktärer.

Jag börjar med Tabuu som är sista bossen i Subspace Emissary i Super Smash Bros Brawl, med sina attacker så blir han utan tvekan en gud i mina ögon.

Tvåa på listan är Lucifer i Dante´s Inferno, även han har gudomliga krafter, ganska lätt att förstå då han är helvetets härskare.

Sist ut har vi huvudkaraktären (du själv) i Fable 2. Anledningen varför jag anser att denna karaktär har gudomliga krafter är för att du bestämmer över folks öden.

Enter Shikari - Solidarity

dag 08 – en låt som du kan hela texten till
Denna låten är en av mina absoluta favoritlåtar från ett av mina favoritband. Bandet är Enter Shikari som jag lyssnat på sedan våren 2007. En sjukt bra låt som jag hoppas att få se live inom kort!


Dave Aude + Tall Paul - Common Ground

dag 07 – en låt som påminner dig om ett speciellt tillfälle
Detta tema får mig att tänka tillbaka till då jag och Lotten var på g och spelade en massa Trackmania Nations med varandra. Det var sjukt kul och musiken var riktigt mysig, real deal techno trackmania style ;)


RSS 2.0