Kläder!

Passade på att handla lite nya kläder m.m. förra veckan via internet och fick dem väldigt snabbt måste jag säga.
Som vanligt handlade jag på Impericon, kan nog inte komma på en bättre sida eller affär för den delen att handla kläder på (för mig). Det som införskaffades var följande:


Töjningarna jag köpte är storlek 12-18mm, köpte även en klocka som jag inte hittar någon bild på.
Som vanligt fick jag med gratis klistermärken, att tillägga är att påsen man får kläderna i är spårat nice den med!


Dessa förhoppningar....

Igår hade jag en riktigt positiv inställning inför att komma hem och gamea. Nackdelen som blev var att ingen av mina kumpaner var särskilt taggad på att spela vilket även sänkte mitt sug. Istället så blev det bara att göra lite dailys, köra några rundor CoD 4 och 1-2 games HoN innan jag skulle leka med några polare.

Tanken var först att spela brädspel och/eller se på film. Istället for vi ut på Allstar och drack 5 riktigt goda drinkar, alla med tema och en fin historia av den väldigt ambitiösa bartendern. Var där till 22.00 (stängningsdags), efter det begav vi oss hem till mig för att spela brädspel och dricka lite öl. Blev "The Settlers från Catan".

Då vi var klara med det satt vi och snackade skit till jocke skulle hem och sova (smartskaftet skulle upp och jobba klockan 8). Efter det blev det en heeeel del HoN. Satt och lirade till klockan 05.30, kom på att klockan var sjukt mycket och var inte alls trött så bestämde mig för att dygna, läste därför lite av min bok. Givetvis så slog tröttheten tillbaka och jag gick och la mig klockan 06.00.

En mycket fin söndag!

Badabing Badaboom

Idag har en stor potential att bli isolationens dag, ska träna runt 12, men efter det så blir det att spela WoW för fulla muggar (kan nog bli en hel del annat också). Har nämligen inte rört en enda instance denna vecka med någon av mina karaktärer = alot to do. Ska bli kul att köra LFR x2, BH x2 och 25 dailys. Det blir väll förhoppningsvis även något achievement, lite högre skill i Archeology (har ca. 40 fossil fragments till companionen). Känner att jag bloggar väldigt inaktivt, och då man får väldigt lite feedback så tänker jag försöka att blogga mer frekvent och hålla tummarna på att jag ger folk ett större intresse, vilket jag ska försöka lyckas med genom att inte bara blogga om WoW.

Har även börjat kika inför att resa bort på påsklovet (för dem som har ett sådant). Tanken är att fara den 1 April = dagen efter det hemska högskoleprovet. Sedan vara borta i en vecka med min underbara flickvän.
Det blir mest troligt Rom eller Egypten som det ser ut nu, men man vet aldrig hur det blir i slutändan! :)


Tankar

Just nu har jag hamnat i ett väldigt konstigt stadie av mitt liv. Jag är i en riktig mellanfas där det är extremt svårt att skrida till verk med beslut. Jag har nyligen slutat mitt jobb då det inte alls var särskilt passande för mig, detta gör att jag nu är arbetslös eller "mellan jobb" som det även så fint heter. Men det känns väldigt märkligt då detta skapat ett visst dilemma.

Tanken är nämligen att börja studera på högskola till hösten vilket gör att jag som mest kan arbeta i 5 månader, vilket till viss del kan kännas som en lång tid, men samtidigt så finns det en hel del saker man vill göra däremellan.

Fara utomlands, åka på festival, vara ledig och njuta av sommaren.

Utomlands känns mer intressant att göra under våren än på sommaren och festival blir givetvis under sommarmånaderna. Visserligen så kan jag prioritera, men det känns som att det ultimata vore ett deltidsjobb så jag får in några extra tusen och samtidigt fara och göra de saker jag vill.

Dessutom så börjar högskoleprovet att närma sig vilket gör att det blir en hel del plugg de dagar som är kvar på denna månad (trotts allt bara lite drygt 3 veckor kvar till provet). Efter det så är tanken att programmera en hel del, fokus på Java, HTML och C++. Så då jag sätter igång lite mer ordentligt med HTML så blir det förhoppningsvis lite ändringar på bloggens utseende (jag vet att den ser riktigt risig ut).

Jag vet att detta inlägg är väldigt i-lands aktigt men det är ändå tankar som dessa man har, och av den anledningen tänkte jag passa på att länka Invisible Childrens kampanj Kony2012 då jag tycker den verkar väldigt vettig och intressant. Har själv tänkt skaffa ett 'kit' då de för tillfället är slut då kampanjen verkligen går bra.

Ska även bli bättre på att blogga om annat än mounts/companions i WoW, såväl som att jag ska börja sätta mig ner vid mina konsoler igen för varierat spelande.

Tagga till!


Dancing Bear!

Idag så var det dags att skaffa lite Darkmoon Faire achievements, blev ganska dyrt men det var det värt. Fick även nog med tokens för att skaffa mig Darkmoon Dancing Bear!

Noterade även att jag hade nog med Honor att köpa ett nytt mount där också, blev Red Skeletal Warhorse.

Det går sakta men säkert framåt på mount fronten, är nu uppe i 56 stycken! :D

 


Sommar tagg!

Idag är det 7-8 plusgrader, strålande sol och smältande snö i det vanligtvis kyliga Umeå. Detta får helt klart tankarna mot annat än snowboard. För det var vad jag hade i tankarna förra veckan, att börja åka snowboard i mängder. Men nu denna vecka så har det blivit så bra att man börjar tänka på sommar, sol, festival, shorts, linne, öl, bada etc.

Känner ett starkt sug att bara ta ett sista minuten flyg till Spanien eller Thailand och få uppleva sommar i en vecka (lär väll kanske inte vara riktigt sommar i Spanien ännu, men men). Har även taggat till nog mycket att jag påbörjat en sommar lista på Spotify. Kommer väll eventuellt lägga ut den här då den börjar bli klar och färdigkomponerad.

Nej, nu får det vara nog. Xboxet kallar!


RSS 2.0