DH Winter 2010

DH Winter 2010 vore ju ändå relativt mustigt, har personligen varit taggad på Dreamhack sedan jag var typ 14 år.
Man får inte glömma att dom firar 10 år på Elmia detta år, så det går inte förvänta sig annat än mycket.
För er som inte redan vet så kan ni nedan läsa lite om vad som händer denna gång, när det är och vad det kostar.

DH Winter är alltså den 25/11 och det kostar 820 kr att få en bordsplats.
I en bordsplats så ingår även sovplats och möjlighet att vara med på olika events.

De för tillfället släppta banden är:
Adept
Slagsmålsklubben
Den Svenska Björnstammen
250 kg kärlek
DJ Hance
Yersinia

Packlistan som dom har styrt upp är följande...

...Hårdvara:

- dator med alla kablar
- skärm med kablar
- tangentbord, mus, musmatta
- headset
- nätverkskabel, ca. 9-13 meter
- skruvdragare
- kabelband
- silvertejp
- spelkonsol (ps3/xbox 360/wii) med kontroll, se till att kunna stoppa in detta i skärmen
- mobiltelefon med laddare
- digitalkamera
- ficklampa
- din egna datastol, DH bjuder på stolar, men inte särskilt bekväma
- dator lås, kablar och hänglås

...Mjukvara:

- installations CD/DVD för operativ system
- USB minne eller CD/DVD med drivrutiner, om du behöver installera om datorn
- spel och mjukvara
- anti-virus program

...Kläder och sovsaker:

- bekväma kläder och skor, festivalen är under 4 dagar
- badkläder, besök vatten parken som ligger i närheten
- underlakan och handukar
- sovsäck eller täcke
- liggunderlag eller luftmadrass
- kuddar

...Hygien och hälsa:

- tandborste och tandkräm
- hand tvål
- shampoo
- dusch tvål
- deodorant
- huvudvärks tabletter
- öronproppar
- random mediciner, kontakta "the crew" om du har någon sjukdom

För att må bra bör du sova då du behöver detta, ha med dig öronproppar och inte placera dig så nära ljudsystemet och du är känslig för ljud och slutligen gå på toa samt duscha!

Du kan köpa det mesta på dreamhack och jag antar att man kan frestas av att köpa ny datorutrustning då man är där, därför kan det vara en idé att ha med sig lite pengar.

På "Dreamexpo" finns det en hel del företag som visar upp den nyaste hårdvaran, gaming utrustningen, spelen. Ofta är det massa roliga aktiviteter som t.ex. "shoot outs", "giveaways" och mycket annat. Du kan träffa spelutvecklare, pro gamers, politiker, lärare och ofta även kändisar.

En stor grej som är på Dreamhack är givetvis Esporten. Det arrangeras en rad olika turneringar för alla. Allt från vardagslirare, de som bara spelar för skojj skull och dom som verkligen satsar (the hard core people). Det är turneringar i lag FPS, duell FPS, racing, fighting, sport, musik och strategi spel. De flesta turneringarna är öppna för alla. Finalerna för de största spelen utspelar sig framför tusentals personer på "main stage" av DreamArena Extreme. Det arrangeras väldigt många sido turneringar med fina priser.

Vi kan iallafall förvänta oss turneringar i:

CS 1.6 (5on5) säkert även 3on3 och 2on2
Quake (1on1)
Super Street Fighter (1on1) Xbox 360
Heroes of Newerth

mer information om esports turneringarna kommer släppas här.


Dagens 3 #7


Mange Bettan

Magnus Betnér kommer till Umeå den 1 december, what to do? Kanske fara dit och kika, får se får se.
Tror det hade varit riktigt trevligt att se honom live. Men som sagt, får se vad man ska göra åt saken.


Nya högtalare, aldrig fel!

Gillar mina nya högtalare :) Kändes som en väldigt värd uppgradering.
Här är subwoofer uppgraderingen :)

Eargazm all day long !

BMTHs nya (kort recension)

Tänkte skriva lite vad jag tycker om BMTHs nya skiva "There Is a Hell Believe Me I've Seen It, There is A Heaven Let's Keep It A Secret". Vi tar då detta låt för låt.


Crucify Me är en låt som jag började gilla redan från första gången jag hörde den. Väldigt speciell måste jag säga, stark start av skivan. Tycker att delen som börjar runt 2 minuter in i låten är något extra, det är speciellt och bara allmänt bra. I övrigt så håller låten verkligen måttet också.
Betyg: 8/10

Anthem känns rätt så lik många låtar från Suice Season albumet, däremot med en liten punkigare stil. Tycker att denna låt är något aningen annorlunda för att vara BMTH, och jag måste säga att jag gillar det.
Betyg: 7/10

 

It Never Ends är en av de bättre låtarna på skivan, tycker att det är väldigt intressant hur dom lyckats få in en kör i låten och sedan fått det att låta väldigt bra. Vet att jag inte var största fanet av låten första gången jag hörde den, men med tiden så är det nog en av mina favoritlåtar av BMTH. Tycker att låten är bra från start till slut.
Betyg: 9/10

 

Fuck är ju en låt som skiljer sig lite i denna skiva, den är väldigit hetsig och taggande, men jag vet inte vad jag tycker om det. Däremot så är skönsången gudomlig, påminner lite om We Are The Ocean, gillar den delen extremt mycket. Om man bortser från de hetsigare delarna (som jag ännu inte lärt mig att gilla) så är låten klockren.
Betyg: 7/10

 

Don't Go är ju även den annorlunda från övriga låtar. En lugn låt som bjuder på väldigt mycket känsla, bra sång och helt enkelt en fin stämning. Klockren låt, gillar tjejens röst. Även detta är en ny favorit av BMTH, svårt att beskriva denna låt, men ja, måste säga att den är väldigt bra på alla sätt. Något nytt helt klart.
Betyg: 9/10

 

Home Sweet Hole är en låt som inte är något vidare under verserna men som helt klart blir bättre under refrängerna. Tycker inte att denna låt är så speciell alls, utan den liksom bara är.
Betyg: 5/10

 

Alligator Blood är inte heller så speciell men den håller ändå måttet måste jag säga. Det känns helt enkelt som att något saknas för att låten ska få det där lilla extra som krävs för att klassas som en bra låt.
Betyg: 6/10

 

Visions är en väldigt bra låt ur denna skiva, jag tycker absolut att den har det lilla extra som krävs. Den är inte klockren, men den är inte så långt ifrån ändå.
Betyg: 8/10

 

Blacklist är en väldigt skön låt, gillar den helt klart. Inte särskilt spännande men en väldigt skön låt som man verkligen kan njuta av.
Betyg: 8/10

 

Memorial är helt klart den låten som skiljer sig från skivan på flest sätt. 100% instrumental och väldigt lugn. BMTH har även en annan låt som är 100% instrumental och även den klockren. Riktigt skön låt, även om den lär klassas som hur tråkig som helst. Jag gillar iaf låten väldigt mycket, tycker att det var ett smart val att köra med en låt som denna.
Betyg: 9/10

 

Blessed With A Curse är nog den bästa låten på hela skivan, så sjukt underbar låt. Den känns orginell och annorlunda, på ett väldigt bra sätt. Hela låten är hur bra som helst, det är nog utan tvekan det bästa jag hört från BMTH.
Betyg: 10/10

 

The Fox and The Wolf är väll ingen låt jag gillar särskilt, samtidigt är den ju kanske inte allt för dampig. Tror att dom kommer styra en jävla massa moshpits med denna låt, så ni som vill mosha, det är bara att lyssna in er för att få in takten i kroppen.
Betyg: 6/10

 

Top 3 bästa låtar på skivan är alltså:

1. Blessed With A Curse
2. Don't Go
3. It Never Ends
(+ Memorial)

Top 3 sämsta låtar är:

1. Home Sweet Hole
2. Alligator Blood
3. The Fox and The Wolf

 

PS. BMTH spelar tillsammans med Architects och The Devil Wears Prada i Sverige under Januari månad.
Datum och länk till biljetter för plats får ni nedan:

Kulturbolaget, Malmö (onsdag) 26/1
Fryshuset (Arenan), Stockholm (torsdag) 27/1
Trädgår'n, Göteborg (måndag) 31/1


Beroendeframkallande spel #2

Då var det dags för fler beroendeframkallande små skit spel. Denna gång hade jag tänkt att bjuda på en högstadie utgåva, med de spel som jag förknippar direkt till högstadiet. Varför inte börja direkt?

Vi kan börja med ett spel jag tror väldigt många spelat. Spelet går ut på att du ska rita en bana som sedan en gubbe på en kjälke ska klara av att åka genom. Inte så mycket mer än så skulle jag nog vilja säga. Spelet är givetvis Line Rider.

Nästa spel jag har på listan är Winterbells. I detta spel så är du en kanin som med hjälp av att hoppa på klockor ska lyckas ta dig så högt upp så möjligt, vilket i sin tur givetvis leder till att du samlar mer poäng. Ett underhållande spel som passar sig mycket bra under vintern.

Tyvärr så har jag detta spel på listan. Det går ut på att du ska fylla en back med ölflaskor, desto fler flaskor du lyckas fånga, desto mindre kläder får flickan. Därav namnet "Pilstrip", något som däremot gjorde mig förvånad och lite halvlycklig var att det kommit en ny version på detta spel. Denna version är då "Pojkstripp", try it! ;)

Nästa spel jag har att bjuda på är då Bloons. Ett spel som jag antar att de flesta har spelat, men för de som inte gjort det tänker jag snabbt säga vad spelet går ut på. Som de flesta andra småspel på internet så är det ingen djupare mening med spelet, därför är det väldigt simpelt, så är även detta spel där man är en apa som ska skjuta sönder ballonger med hjälp av pilar.

Sist ut har vi spelet "Bubble Trouble". I detta spel är du en gris som ska skjuta sönder bubblor i olika färger innan tiden tar slut för att lyckas ta dig till nästa nivå. Ett spel som man lätt kan fastna vid.


Töja mer?

Börjar bli dags att köpa pluggar, vill dock köpa 2 par men har än så länge bara hittat ett par, dessutom vet jag inte om jag ska töja till 20 eller om jag ska nöja mig med 18mm. Pluggen jag tänkt köpa är följande:

TAGGA DÅ!

Börjar bli så jävla taggad på att snön ska komma så man kan få åka lite bräda. Blir att fixa en ny bräda inför den kommande säsongen, ska börja kolla lite nogrannare på brädor inom kort. Så länge bjuder jag på ett väldigt mysigt klipp från en mycket bra film!


Beroendeframkallande spel #1

Tänkte bjuda på några småspel som är rätt så beroendeframkallande (enligt min mening).
Vi kan väll börja denna serie av spel med en gammal klassiker.

Tetris - Ett underbart pusselspel som levt kvar i generationer skulle jag nästan vilja säga. Nej men ärligt talat, ett grymt spel som är sjukt kul att tävla mot sina polare med. Vem kan helt enkelt få flest rader. Finns ett flertal olika tetris versioner, av dom jag spelat föredrar jag nog den på Game Boy, men om ni klickar på "Tetris" så kommer ni att komma till den jag valt här på internet.

Näst ut så kan vi ta ett spel jag nyligen fann. Detta spel går under namnet "Happy Holiday" och är ett spel där du ska göra volter från en trampolin med en pingvin. Låter rätt trist, jag vet, det är det också. Men samtidigt väldigt beroendeframkallande.

Avslutande för denna gång har jag tänkt bjuda på ett väldigt välkänt spel. Detta är givetvis "Robot Unicorn Attack".
För er som inte tidigare spelat spelet så kan jag väll kort försöka förklara spelet. Du är alltså en enhörning som hoppar genom en värld där du ska stånga sönder stjärnor. Väldigt knarkigt spel fyllt med regnbågar och delfiner. Finns även på Facebook för er som vill spela där.


Peta2

High School Musical's Matt Prokop

Sergio Vega från Deftones

 

Colin Frangicetto från Circa Survive

 

Breathe Electric pratar om att vara vegetarian.

 


Lös upp alla jävla samarbeten.

Jag blir så sjukt less på hur vår Sverige har utvecklas. Partierna börjar gå emot sig själva bara för att nå stöd i några av sina egna frågor. Det känns sjukt patetiskt och allmänt kasst. Bryt det rödgröna samarbetet och lös upp Alliansen, varför? Jo, det ska jag berätta.

De senaste åren har varit väldigt negativa på många sätt, visserligen positiva på något sätt också.
Partier börjar gå emot sig själva, t.ex. så kan man se Centerpartiet, som ska vara ett miljö parti, ändra en av sina huvudfrågor bara för att passa in bättre i Alliansen. Dom har blivit för kärnkraft, vilket dom tidigare alltid varit strikt emot. Jag har inte full koll i Alliansen men det lär hänt liknande saker där som i det rödgröna. De olika blocken röstar för varandra och emot dom andra, även om partiet i sig inte är för något så röstar man för det ena för att dom andra ska rösta för det andra.

Ett bra exempel är att de rödgröna inte vill ta stöd av Sverigedemokraterna, även om dom tycker precis likadant i vissa frågor. Varför? Jo, för att man inte vill ta stöd av ett främlingsfientligt parti. Jag ser väll anledningen till viss del, men tycker det är så sjuuukt patetiskt att man inte ska kunna stå upp för en fråga bara för att man inte vill tycka som några andra. Av vilken anledning ska man inte ta stöd av ett annat parti som tycker likadant? Förstår verkligen inte det. Vi utvecklar mer eller mindre en diktatur. Varför ska man inte ta stöd av SD i frågan om att ta tillbaka sina trupper från Afghanistan då man tycker likadant.

Det är så jävla pissigt tycker jag, detta jävla block system. Kan alla partier bara rösta för det man själva tycker och skita i vad andra tycker i frågan. Det ska fan inte spela någon roll vilka som tycker som en själv och inte. Man ska rösta för det man står för och även rösta emot det man inte står för. Man ska rösta på ett parti för att detta parti ska representera det man själv står för och inget annat. Jag röstar inte på Vänsterpartiet för att dom ska gå emot sig själva och rösta som t.ex. Socialdemokraterna då partiet inte står för frågan.

Hoppas att ni kan förstå vad jag menar, kan vara kasst formulerat, får göra ett nytt inlägg och försöka klara upp diverse oklarheter. Men det jag försöker säga är att varje parti ska stå för sina egna åsikter och inte för andras bara för att vinna stöd i en annan fråga.

Så lös upp dessa samarbeten, dom förstör bara vår demokrati i Sverige. Ta inte stöd, utan rösta istället bara på det ni själva tycker.

Dessutom så är det fan dags att ta debatten med SD, låt dom säga sitt någon jävla gång, då kommer folk inse vilka pajasar dom är. Vill inte ha det som i Danmark, att partier ändrar sina åsikter för att anpassa sig till ett populistiskt parti.

Nästa veckas releaser

Då jag kommer vara borta under helgen så täntke jag styra upp detta innan det blir försent.
Nedan kommer alltså releaser för vecka 39.

Fifa 11 (30/9) - PC, PS3, Wii, Xbox 360, DS, PSP

HAWX 2 (30/9) - PC, Wii

Castlevania: Lord of Shadows (30/9) - PS3, Xbox 360

Veckans stora release måste ju utan tvekan vara Fifa 11.

Enjoy!

Birro + Dogge?

Bara jag som finner denna någon väldigt lik en blandning av Marcus Birro och Dogge Doggelito?


Headweb

Hittade just en nice sida som jag tror många kan ta nytta av.
Denna sida heter alltså som rubriken, "Headweb".
Det är helt enkelt en hemsida där man kan ta det lagliga alternativet och hyra filmer på internet.
Visserligen går det att hyra film i affärer, men dagens befolkning blir allt latare, ska man dessutom vara väldigt petig så sparar man på miljön.

Hur är det med priserna då?
Jag tänkte ge lite exempel så att vi kan få en snabb överblick av sidan.

Forrest Gump, en gammal goding, pris för denna är 29:-
Kick-Ass, relativt ny på dvd, pris för denna är 39:-

På samma sätt fortsätter fördelningen, aningen nyare filmer 39:-, medan äldre går på 29:-
Man får heller inte glömma att man får se den film man hyr hur mycket man vill under 24 timmar, givetvis med start från att man hyr.

Hur betalar man?
- Headwebkonto
- SMS
- Kontokort
- Kampanjkod (presentkort/rabattkod)

Hur är det med utbudet då?
Jag tycker det är ett bra utbud, totalt 2710 filmer som jag antar kommer öka med tiden. Dessutom är det ett relativt väl utvalt utbud, mycket filmer man hört talas om osv osv.
Väääldigt mycket bättre utbud än Voddler måste jag då säga.

Tror att det kan vara ett väldigt bra alternativ till att ladda hem, verkar väldigt simpelt, priserna verkar rimliga.
Som sagt, ni som tror detta kan vara något tycker jag ska använda tjänsten, dessutom sprid denna väldigt värda idé.

Slutligen... hur hittar man till hemsidan?
Jo, man klickar på bilden nedan.

Nya högtalare, bju på tips!

Vill ha nya högtalare!
Vet inte vad jag ska köpa dessvärre, eller när jag ska köpa för den delen.
Funderat lite på dessa:

Z-5500 kostar dessvärre ca. 3000 kr nya, vilket känns rätt så mycket, men vet även hur bra dom är.

Vore skönt att få betala något runt 750-2000 kr, mycket mer än så är jag inte beredd att lägga.
Någon som vet några riktigt grymma högtalare, tipsa gärna!

Sveriges val, inget att hurra över.

Då kanske det var dags att skriva om gårdagens val. Skulle kunna skriva ett väldigt långt inlägg men tänker vara kortfattad. Det känns dystert, inte bara dystert utan även tragiskt, hemskt, sorgset, förvånat och ilsket. Det känns helt enkelt allt annat än bra. Jag trodde faktiskt inte att de blå skulle få en majoritet, jag hade ett förtroende på det svenska folket, att Alliansen bara var ett protest alternativ som skulle försvinna lika fort som dom vann. Att vi, föregångslandet Sverige har fått ett främlingsfientligt parti in i riksdagen är även det skrämmande. Jag kan bara inte förstå hur folket väljer, det är helt oförståeligt för mig. Såhär är iaf resultatet som det ser ut idag.Resultatet som det ser ut idag kommer att leda till följande (vad jag tror): Utförsäkringar, privatisering, försämringar för djuren, ökade klyftor, mindre jämställdt osv osv.
Det är ju verkligen allt annat än positivt. Jag är helt förskräckt. Det finns många frågetecken kring vad som kommer hända nu, men jag gissar på att det antingen blir omval eller att SD går in i Alliansen, det finns rätt mycket som stödjer detta påstående. Bland annat allt stöd som det varit mellan SD och Alliansen i t.ex. kommunala frågor.
Att säga att det vore omöjligt att det skulle hända känns väldigt ignorant, ungefär lika ignorant som Reinfeldt, som vägrar inse att Miljöpartiet INTE kommer gå med i Alliansen.Däremot så känner jag mig väll hyffsat nöjd över kommunalvalet, samt landsting, men annars så blir jag bara arg. Resultatet för kommunalvalet i Umeå ser ni nedan.

Avslutningsvis vill jag bara säga en sak:


Veckans releaser + nästa vecka

Tänkte att man kanske ska börja föra in lite om varje veckas releaser då det kommer till spel världen.
Denna vecka har alltså följande spel kommit ut på marknaden (som jag anser värda att lägga märke till):

Halo Reach - Xbox 360

NHL 11 - PS3 och Xbox 360

Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole - Xbox 360, PS3, Wii och DS

Sedan så kom jag på att det kan vara aningen intressantare att få veta vad som ska komma.
Så därför lägger jag till nästa veckas releaser:

Dead Rising 2 (24/9) - PS3, Xbox 360 och PC

Guitar Hero: Warriors of Rock (24/9) - PS3, Wii, Xbox 360

Civilization 5 (24/9) - PC

F1 2010 (24/9) - PS3, Xbox 360

Som grädden på moset så kommer Playstation 3 Slim 320 GB den 22/9.

Känslan av att jag missat något finns, men det är inte säkert att jag lyckats göra det.
Hoppas att min nya idé är vettig och att den uppskattas, kommer alltså att komma en liknande lista varje vecka, finns en chans att jag ändrar hur jag lägger upp det, men känner mig tveksam.

Game on!

Styra körkort

Idag hade jag min första teorilektion, var mycket trevligt och givande måste jag säga.
Har även bokat in första körlektionen som är den 30/9 klockan 11.00.
Känns taggat men även rätt jobbigt. Får se hur det går med detta körkort :)

Spotify lista

Styrde en spotify lista igår, känner mig riktigt nöjd, så det är bara att lyssna och njuta. :)
Klicka på bilden för att få upp listan.

Skins säsong 5

Såhär ser de personer som ska medverka i Skins säsong 5 ut.
Hoppas att det blir en helt okej säsong, måste dessvärre se den i vilket fall känner jag.

Förövrigt så jobbar dom på en Skins film som kommer innehålla personerna från säsong 1-4,
det känns rätt så positivt.
Mindre positivt är att dom ska styra en amerikansk version av Skins som ska sändas på MTV.
Aja, det är bara att vänta och se vad som händer.

360 lirandet börjar ta fart, men farten måste öka.

Har kommit fram till att jag verkligen gillar Fable II, det har väll vissa tillfällen som det blir rätt trist, men overall ett mycket roligt spel måste jag säga. Är nu vid "The Spire", det vill säga att jag gjort ca. 60-70% av spelet, så det är ju ex. antal timmar kvar innan jag spelat ut det. Då jag väl gjort det hade jag tänkt styra upp lite spel recensioner här på bloggen. Mestadels för min egen skull, men givetvis även för de som vill läsa dem.

Har även 28/31 karaktärer i Soul Calibur IV, så det borde nog bli klart om inte allt för länge, måste prova lite andra sätt att spela än bara story mode. Har spelat ut Guitar Hero 3 med Lotten, och snart klar med Guitar Hero 4 som jag spelar tillsammans med Fabian. Så har ju iaf något att skriva om.

Det känns ju aningen sorgligt att ha spelat ut spelen (som jag iofs lär spela lite ändå), samtidigt som det känns skönt. Jag menar, spelen är ju bra och roliga att spela, men man vill givetvis bli klar med det man påbörjat.
Jag har alltså nästan klarat ut 4/17 spel jag har till mitt Xbox 360 (som ständigt fylls på), det börjar bli dags att ligga i lite känner jag.


Dagens investering

Kände att det var dags att skaffa Xbox Live, dessutom passade jag på att köpa nyaste HALO.
Sjukt kul är vad det är :)

Mycket nice dokumentär!

Såg just dokumentären Earthlings som jag rekommenderar alla att se.
Det är nog den bästa dokumentär jag sett.
Den handlar om hur människor uttnytjar/behandlar djur.
Känner att jag nog inte behöver säga så mycket mer än så egentligen.

Det man kan göra för djuren (som civil) är följande:
1. Adoptera från djurhem, sterilisera dina husdjur. Köp aldrig från djuraffärer eller uppfödare.
2. Bli vegetarian (helst vegan).
3. Använd inte läder, päls, ull eller dun.
4. Vägra att ge stöd åt djur i underhållning, inklusive cirkus, zoo, rodeo etc.
5. Köp inte produkter som är djurtestade.


Magiska accessoarer och smycken!

Söker DU efter magiska accessoarer eller smycken.
Då rekomenderar jag www.etsy.com.
Kanske inte manligaste butiken, jag vet, men det finns några intressanta pluggar att ha i öronen må jag säga.
Då jag även inte bara har manliga läsare tänkte jag bjuda på denna.

Allt är gjort av en tjej som heter "queenanka" på DeviantART.
Ni kan kolla in hennes deviantART här.

Enjoy!

Out of Mercy (LÄS/LYSSNA)

Tänkte bjuda på lite smygreklam till bandet "Out of Mercy".
Dom har nu 3 stycken låter som är klara på sin myspace, ta och lyssna på dom!

Det gör ni genom att klicka på bilden nedan


Dom spelar hyffsat ofta lokala spelningar så det är bara att kika in dom och ge dom det stöd som dom behöver!

Ayeh, sen var det ju det...

Äntligen fått skåp i skolan, uppskattas väldigt mycket. (Om man bortser från att jag fick ett botten-skåp *sigh*)
Har spelat guitar hero med Fabian hela kvällen, var mycket trevligt må jag säga.

Tänkte även säga att...

Det är 12 dagar kvar till valet och de rödgröna behöver ca. 42k röster för att ligga lika med alliansen.
Börjar dock känna oron för att SD kommer in i riksdagen, börjar kännas väldigt sannolikt.
Samtidigt som detta så stiger förhoppningarna att Centerpartiet och/eller Kristdemokraterna åker ut ur riksdagen, vilket vore väldigt trevligt måste jag säga.

Vad som komma skall är en stor fråga, jag hoppas alla som får rösta kommer att rösta, och att alla tänker igenom vad ni ska rösta på. Rösta på partier och inte personer, det är nämligen det vi gör här i Sverige. Dessutom så tycker jag att alla bör läsa på åtminstone lite om varje parti så ni skapar en egen uppfattning och inte bara utgår ifrån det ni hör.

Må bäste block vinna (jag vet, det är tragiskt att det blivit att man röstar på ett block, men men...).

Hoppas även att det inte kommer att se ut som det gör här nedan då valet är klart.

Äntligen har den kommit :)

Då hade min andra gitarr kommit :DNu blir det att lira en hel del vill jag lova! :D

2 år!

Då hade man varit tillsammans med Lotten i 2 år, inte helt fel må jag då säga! Lite snabb check på hur vi sett ut under åren. Man kan ju säga att ett och annat ändrats.

2008

2009

2010

Mycket har hänt och mer ska det bli!

Älskar dig Lotten, du är sjukt underbar! <3


För er som inte redan sett detta....

Såhär röstar Umeå:

För bättre översikt klicka bara på bilden.

Känns ju ändå hyffsat bra måste jag säga.

360 gogo!

Tänkte bjuda på lite bilder på majoriteten av min gaming hylla + mitt 360.


Skönheten själv.

Mina 360 spel.

Mina spel overall :)

Headset + en kontroll

Min andra kontroll + mina N64 spel.


Kolla även in mina auktioner på följande spel:

Guitar Hero Metallica
- Xbox 360

AC/DC Live Rockband - Xbox 360

Tradera

Säljer nu lite skit på Tradera, ni kan ju kika in om ni är intresserade.

Det är följande spel jag säljer:

Zelda - Ocarina of Time - N64

Driver - Parallel Lines - Wii

Mario Strikers Charged Football - Wii

Pokémon Snap - N64


Parti o.O


Gjorde ett "parti" på någon hemsida, vote for it!

Ska ju även göra ett riktigt parti hade jag tänkt som projektarbete, ska vara aningen seriösare än såhär.
Hoppas på att det blir rätt nice, men men... får se, får se.

RSS 2.0