Dagens 3 #54


Mario + Portal = Amazing?


Halo 4 teaser!


Sista halvårets hetaste events (just nu)

Det har börjat komma riktigt fina events inför det sista halvåret 2011, det kommer garanterat att komma fler, men so far så har vi faktiskt riktigt mycket att se fram emot!

September:

Enter Shikari
kommer tillsammans med Your Demise och letlive. att besöka Göteborg (18e) och Stockholm (19e).

Den 29e September så kommer Yelle till Malmö.

Oktober:

Den 11e och 12e så kommer inga mindre än Red Hot Chili Peppers till Stockholm.

Den 26e så gästas Stockholm av A Day to Remember, August Burns Red, The Ghost Inside samt Living with Lions.

November:

Den 3e November så kommer inga mindre än Machine Head, Bring Me The Horizon, Devil Driver och Darkest Hour till Stockholm.

Även Bob Dylan spelar den 3e November, denna gång så kommer han till Malmö Arena.

In Flames kommer att spela i Stockholm den 18e och i Göteborg den 19e.

Den 21a November så kommer Skrillex tillsammans med Koan Sound till Stockholm.

Den 22a November så kommer Dreamhack Winter som vanligt att arrangeras på Elmia Arena i Jönköping! Ett event som lär bli allt annat än tråkigt.

December:

Den 17e så kommer Tiësto till Stockholm

Dagens 3 #53

Pronobozo - Every Day Is A SaturdayNoisia - Machinegun (16bit Remix)

Does It Offend You, Yeah? - Wrestler


Inför hösten

Detta spelhalvår har haft ett gäng finfina releaser, så många att det är svårt att ens minnas dem alla.
Men trotts detta så har inte mitt gameande följt releasernas tempo. Ärligt talat så har mitt konsol gameande varit riktigt dött detta år. Jag har spelat ut några enstaka spel, t.ex. New Super Mario Bros. Wii, Brütal Legend, Assassin's Creed 2, Portal 1 och 2 m.fl.
Detta känns jobbigt då jag känner att det kommer ett gäng spel man vill köpa samtidigt som jag sitter på ca. 10 stycken spel till mitt 360 som jag vill spela ut. Samtidigt så ska det väll tilläggas att jag framförallt spelar "evighets-spel" och därför blir det svårt att bli klar. Men jag tror att den huvudsakliga anledningen hela tiden varit att det känns trist att sätta sig själv och spela själv då jag ser mig själv som en co-op spelare som platser bäst i claner/guilder.

Nu till höst blir det att ta tummen ur röven och spela ut bl.a. Final Fantasy XIII som jag spelat ca. 50% av, Fable 3, Borderlands, Mass Effect 2, Bioshock 1 och 2 för att sedan kunna skaffa spel såsom Dead Space 2, Bulletstorm, Dragon Age 2, The Blob 2, Alice: Madness Returns, Shadows of the damned, Donkey Kong Country Returns, Kirby's Epic Yarn m.fl. Dessa spel är spel som jag känner mig sjukt taggad på men dels inte haft råd med och dels inte känt något värde att köpa då jag har så många andra spel på hyllan som väntar på att bli spelade.

Och efter en i princip helt ospelad sommar där jag hade hoppats att "spela ikapp" lite så står vi nu framför ett riktigt hett halvår med spel som: Assassins Creed: Revelations, Dead Island, Dark Souls, Deus Ex. Human Revolution, Fable: The Journey, Gears of War 3, Rage, Diablo 3, Resident Evil: Operation Racoon City , The Legend of Zelda: Skyward Sword, Bodycount.

Så nu blir det att samtidigt som man fått jobb försöka balansera in ännu mer gaming i vardagen, ska bli spännande att se hur allt kommer att gå ihop, men det fixar vi nog :)

Assassin's Creed: Revelations!


Första dagen av Dota 2 @ Gamescom (del 6)

I den tredje matchen för Grupp C och D så blev det intressant. I matchen mellan MYM och MUFC så vann MYM inte alldeles för överlägset efter 40 minuter, detta var en viktig match för MYM och tack vare detta så är dem vidare i kampen mot miljonen.

Mith-Trust lyckades vinna mot M5 som innan denna matchen stått obesegrade. Denna vinst blev ganska stor för Mith-Trust och dem borde vara mycket stolta över sin insats trotts att de inte kommer få åka hem med några pengar i sina fickor.

Na`vi lyckades givetvis med att utklassa Nevo i sin sista gruppspels match. Detta gör dem obesegrade än så länge under denna turnering. En match som jag utan tvekan kommer att se på replay.

Scythe lyckades med att vinna mot GGnet vilket gjorde att de är vidare i turneringen. Det blev en stor utklassning och detta är även en match som både går och bör ses på replay.

Så i Grupp C så gick MYM och M5 vidare medan Na`vi och Scythe.SG är vidare från Grupp D.

Mycket intressanta matcher att se imorgon i åttondelsfinalerna.
Klockan 10.00 så kommer vi att få se de två kinesiska lagen EHOME och TyLoo kämpa om en plats i kvartsfinalerna.
Klockan 11.15 så ser vi danska MYM kämpa mot Scythe.SG från Singapore
Klockan 12.30 får vi se en match mellan europeiska OK.Nirvana.int mot de kinesiska iG
Som om det inte vore nog så får vi äran att klockan 14.00 se en match mellan Na`vi och M5.

Dessa matcher är inget att missa! Passa på att gå in på hemsidan och signa up för en BETA nyckel för att få chansen att ta del av BETAn för detta fantastiska spel!


Första dagen av Dota 2 @ Gamescom (del 5)

I Na`vis andra match så utklassade dem Scythe som aldrig fick chansen att ta sig in i matchen. Det var en helt sjukt rolig match att se och jag hoppas att det blir fler sådana matcher som man verkligen får njuta och sitta och gapa flera gånger under matchen. Na`vi har nu i princip säkrat sig en plats i slutspelet, mycket bra spelat!

MYM vann sin match mot Mith-Trust och det verkar inte som att MYM gav sina motståndare den minsta chans att vinna. Kan tänka mig att matchen kan ha varit jämn till en start, men i slutändan så står MYM som segrare.

M5 vann även dem sin match mot MUFC, inte helt otippat och det verkar ha varit en utklassning. Detta visar verkligen på vilka lag som vi har att se på.

GGnet förlorade även sin andra match vilket var väldigt otippat. Denna match hade varit sjukt rolig att se då det verkligen verkat vara en kamp om vem som fick fetast carry.

Nästa runda av matcher kommer vara den sista för idag och det känns som att det är mycket som kan hända!
Spänningen är enorm, M5 och Na`vi är klara för nästa runda, det som är intressant är dock vilka av MYM och MiTH-Trust som går vidare i Grupp C såväl som vilka av nevo och Scythe.SG som går vidare i Grupp D.


Första dagen av Dota 2 @ Gamescom (del 4)

Då var det dags för Grupp C och D att prestera under sina gruppspelsmatcher. Första matcherna gick såhär:

Stortippade MYM vart överkörda av ryska M5 i sin första match där alla i M5 slutade på level 17 motsvarande till MYMs level 9, trotts att gamet höll på i 41 minuter. M5 vann även i kills där de fick 42 kills medan MYM endast fick 8.

Mith-Trust vann mot MUFC i en match som verkade vara väldigt jämn. Matchen var 56 minuter lång och Mith fick 30 kills medan MUFC vann den striden med sina 32 kills. En match som lär ha varit väldigt intressant att såväl spela som att se.

GGnet förlorade sin match mot Na`vi efter endast 21 minuter. Detta lär till stor del bero på att Na`vi fick hela 41 kills på denna korta tid medan GGnet endast lyckades få ihop 8.

Scythe vann sin match mot nevo efter 42 minuter, ett game som även det lär ha varit relativt jämn. Vi får hoppas på att danskarna kan ta igen detta i sina senare matcher.


Första dagen av Dota 2 @ Gamescom (del 3)

I Virus tredje match så fick dom storstryk av TyLoo vilket var väntat. Inga pengar åt Frankrike i denna turnering. TyLoo är härmed vidare i turneringen.

iG piskade rent utsagt SGC i lagens tredje match. Trotts att jag bara kan se scoreboards så ser det inte ut som att SGC hade en enda liten chans. I och med detta så är iG vidare i turneringen och har säkrat sig 25 tusen dollar!

På bara 28 minuter så lyckades EHOME vinna sin match mot Mineski, ingen utklassning i levlar detta game, men i kills blev det garanterat en stor vinst för EHOME som vann kills med 43 mot Mineskis 11. Detta gör att även EHOME går vidare i turneringen med en underbar start på 3 raka segrar.

OK.Nirvana.int vann över OK.Nirvana.cn med hästlängder, detta ger även dem 3 raka segrar och dom är vidare i turneringen, något dem mest troligt skulle varit även om de inte vunnit matchen.

Så från Grupp A så har EHOME och iG gått vidare, från Grupp B så är TyLoo och OK.Nirvana.int vidare.
Ska bli spännande hur det kommer att gå i dem andra två grupperna!


Första dagen av Dota 2 @ Gamescom (del 2)

EHOME fick en halvkass start men kunde tack vare sin ganking taktik och galna burst smiska iG som aldrig kunde återhämta sig efter att efter redan 20 minuter börja tappa greppet. Gamet tog över 90 minuter att spela, men 2 timmar och en kvart att se.

Alla matcher i lagens första matcher utom den mellan iG och EHOME har vunnits hyffsat överlägset.

Lagens andra match blev mycket intressant.
Virus förlorade sin andra match mot OK.Nirvana.cn. OK.Nirvana.cn teamar upp med MSI vilket inte gjorde vinsten allt för oväntad.

TyLoo fick storsmisk av OK.Nirvana.int i sin andra match och trotts att jag inte kan se replay på matchen så ser dem inte ut att ha haft någon chans.

Mineski hade ett fint övertag i början av matchen mot iG men så fort det vände så fanns det ingen återvändo, iG utklassade Mineski.

I EHOMEs match mot SGC så vann EHOME överdrivet stort och det kommer att bli intressant att se vilket lag som kommer att gå vidare i turneringen i grupp A såväl som B.

Har ni möjlighet att se denna turnering så ta chansen! Ni kommer till Dota2's hemsida om ni klickar på bilden nedan (ni måste ha ett Steam account för att kunna se).


Första dagen av Dota 2 @ Gamescom (del 1)

Nu har 3/4 av de första matcherna spelats. Detta beror på att den matchen som streamas (iG vs EHOME) laggar sjukt mycket, kommentatorerna slutade kommentera för att hela skiten DC'ade. Hoppas detta fixas. Har nu suttit i 2 timmar på denna match som borde varit slut för längesedan. Först tog det 20-25 min innan matchen började, efter det har det varit DC, lagg m.m. som har stört visningen. Just nu borde jag (och alla andra som sitter och tittar på detta) få se matchen mella TyLoo och OK.Nirvana.int men det får vi inte göra....

Hur som haver så vann SCG över Mineski.Infinity, något som kändes lite otippat. Sedan så vann TyLoo över OK.Nirvana.cn (något som kändes uppenbart). Givetvis så förlorade franska Virus mot OK.Nirvana.int vilken inte var annat än tippat.

Streamen är tillbaka och det ser mörkt ut för iG, men än är det inte för sent för dem att vända på spelet.
Hoppas att allt börjar flyta på nu så vi får se några finfina matcher.

Fler inlägg kommer att komma.


Dota2 !

Imorgon är det release av Dota2 och detta inleds med en turnering av världens 16 bästa Dota claner med ett pris på 1 million dollar! Det kommer att bli en hel-dag av livestream för mig på deras hemsida (Dota2.com).

Ska bli spännande att se hur denna release kommer att påverka spel som HoN och LoL i framtiden, men det återstår att se. Just nu är det bara att sitta och tagga!


Nya HoN Heroes släppta idag!

Det har som vanligt kommit två nya heroes idag (fredag) vilket känns riktigt kul. Dessvärre så har ju S2 börjat hålla på med att vissa gubbar ska kosta 250 guldmynt för att kunna spela vilket kan kännas aningen störande.

Hur som haver så har det som sagt kommit två nya hjältar och först ut har vi "Master of Arms" som är den av de två som kostar 250 guldmynt. Inte riktigt min typ av spelstil då jag mestadels spelar tank och support, men skulle vara riktigt rolig att prova på.

Den andra hjälten som kommer till spelet är "Rhapsody" som passar mig perfekt, en support som har relativt annorlunda magier och kommer att vara riktigt underbar i team fights.


Dagens 3 #52 (Anthony Green special)


Är framtiden redan här?


HoN Turnering

För er som skulle vara intresserad av att spela en HoN turnering med 5000 dollar i prispotten så har det precis kommit upp ett finfint läge för detta. Beyond Gaming har tillsammans med Twitch TV styrt upp detta, och att delta verkar väldigt lätt. Att komma vidare kan bli en större utmaning. Är ni intresserade så klicka HÄR för att komma till registreringssidan.

En fin liten trailer för denna turnering.


Dagens 3 # 51 (akustiskt)


RSS 2.0