Alan Wake

I måndags så var jag sjuk, då jag haft ett extremt sug på sistone att faktiskt börja spela TV-spel igen så tog jag tummen ur och nötte igenom Alan Wake från början till slut. Bland de värdare saker jag gjort (bortsett från Asien) på säkert ett halvår. Så oerhört bra spel! Storyn är fantastisk, grafiken är mer än godkänd. Kände heller inte av några buggar under spelets gång så känner mig verkligen nöjd.
 
Rekommenderar spelet varmt! 
 
 
 

Saknar paradiset

Såhär 3 veckor efter man kommit hem från 2 månader i Asien så kan jag inte göra annat än att längta tillbaka. Visst, här har jag familj & vänner, mitt trygga rum proppat med spel samt ett jobb som jag trotts allt trivs med. Men det kan inte jämföra sig med att se världen och få uppleva fantastiska saker.

Just nu har jag nog en större längtan tillbaka ut på resande fot än den värsta hemlängtan jag hade då jag var där.

Raid 20/6

Rqiden igår flöt på riktigt bra fram till Durumu där vi körde fast i 40 min och hade han på runt 5% flera gånger. Slarvfel i mängder, första gången jag körde han.

Själv slösade jag 5 coins och fick inga riktiga upgrades... får trösta mig med lite retri gear.

Idag är det midsommar, önskar er alla en trevlih dag :)

Family Guy: Back to the Multiverse

Då hade man spelat ut Family Guy: Back to the Multiverse. Kan inte påstå att jag hade några större förväntningar på det alls, men det var förvånansvärt kul. Att man kunde spela co-op gjorde inte saken sämre. Riktigt kul att spela med en polare samtidigt som man dricker lite öl och snackar skit. I det stora hela väldigt bisarrt.
 
 

Ny konsol!

Då hade man efter mycket om och men köpt sig ett Wii U.
Givetvis blev det ett "Premium Edition" för hårdvaran, att Nintendoland följde med gratis var inte heller en tråkig bonus! Köpte givetvis "New Super Mario Bros. U" i samband med detta.
 
Konsolen har gått ner en hel del i pris sedan releasen och det tackar vi för!
 
 

Damma av Wii:t

Fick ett extremt Wii sug häromdagen så bestämde mig på att fylla ut samlingen lite. Tror att det kommer passa perfekt med lite Wii nu till sommaren. Blev några titlar som jag verkligen tror på, har även lite andra spel till Wii't som jag inte hunnit testa ännu, fullt upp!
 

 
Utöver dessa 4 nyinköpta titlar så har jag även Metroid Prime Trilogy, No More Heroes 2 samt ett halvspelat Super Mario Galaxy 2. Taggad till tusen!

Lets do this!

Första heldagen hemma (i fredags) så valor capade jag Paladinen, testade på HC scenarios och fick mig 2 nya items, ökade totalt 4 ilvls på det. Har även köpt mig en invitation till Brawler's Guild via Black Market AH för 3k, LÄTT VÄRT! Suttit och nött en del, riktigt kul är det! Får träna lite PvE taktiker :D
 
Har även kört majoriteten av TBC och Vanilla raidsen för transmog, fått full T5 på paladinen så nu är han fin i sin lila (retri) kostym. Blir att köra lite mer transmogg runs, alltid kul att få något nytt. Hoppas även jag kommer få ett nytt par T2 legs då mina mystiskt försvunnit. Sen måste jag få mina T2 shoulders så att det äntligen kan börja se vettigt ut då jag ska heala.
Dessutom så saknar jag nu bara 8 Blood of the Mountain till Sulfuras Hand of Ragnars ^^
 
Blev ingen raid för mig i söndags då guilden körde samma folk som i torsdags, förståeligt men jag var så fruktansvärt taggad. Aja, nya tag på torsdag, då ska jag bannemig ha en plats!
 
Känns riktigt kul att vara tillbaka i Azeroth och i Sverige.
Blir nog väldigt mycket uppdateringar i sommar än det varit på länge!

 

Hemma från Asien

Då var man hemma från Asien, det har varit vansinnigt nice. Orkar dock inte dela med mig just nu, får bli en annan gång. Har dock köpt mig 2 nya spel då jag varit där!
Dags att damma av konsolerna så dem också får känna att man är hemma! :D

RSS 2.0