Gratis lir via Steam

Håller för tillfället på att ladda hem 4 gratis MMORPG som finns på Steam, samt Bloodline Champions. Har tänkt att prova på dessa spel för att sedan skriva recensioner om hur min upplevelse har varit. Såhär på förhand då jag bara sett trailers på spelen så känner jag att det är väldigt mycket "kopior", jag är en sån som sällan vill kalla spel för kopior, men vissa av dessa spel har varit extrem fall.

T.ex. så var en av trailersarna snarlik med Vanilla trailern till WoW. Sedan så ser karaktärer i ett annat spel precis ut som att Marvel skulle gjort spelet, och ett annat spel som ser precis ut som Halo fasst som MMORPG. Så det ska bli väldigt intressant.

Tänkte även passa på att gratta min lillebror Erik som fyller 11 år idag.

Speltriss vecka 30: Varm

Efter 3 veckors uppehåll från Emmyz speltriss så är det dags igen, denna gång är temat "varm". Detta har jag valt att tolka som varma banor/områden i spelvärlden. Sand/öken banor är väll det som kommer till mitt huvud först, banor som jag ofta hatar men som områden i RPG spel så kan jag ofta älska dem.


Först ut så har vi en bild från öken världen i New Super Mario Bros. Wii, en värld som jag avskydde nästan lika mycket som jag avskydde vattenvärlden.


Som många ser så är det en bild på Tanaris i World of Warcraft, ett område som jag stormtrivdes i under min tid i Azeroth.


En bild på en av ökenbanorna i Team Fortress 2, jag måste säga att öken i FPS spel som TF2 och CS ger en trevlig spelkänsla.


Fredagens HoN heroes!

På fredag kommer vi inte få 1 utan 2 nya hjältar till HoN. Kommer bli sjukt nice då båda verkar riktigt roliga att spela. Först fick vi veta att "Monkey King" skulle komma, men nu har dom även gått ut med "Drunken Master".


En ny carry känns rätt så finfint, speciellt då hans attacker verkar sådär lagom spårade.

 


Sedan så får vi en full fighter som även han verkar ha rätt spårade attacker.

 

Det känns som att de kan vara lite OP till en början, men jag känner mig tveksam till det. Hoppas bara att man får lite tid till att prova dem snart :)


Dagens 3 #50

Kände att det var dags att slänga ut en "Dagens 3" efter ett allt för långt uppehåll.


501 - 8bit Dreamer


Asking Alexandria - Dear Insanity


Big Chocolate - HiLion Featuring Grieves


RSS 2.0