Så håller du ut längre!

Det är ett litet tabubelagt ämne att komma för fort men studier visar på att minst 40% av alla killar har detta prolem och en svensk studie visade att 7% av alla män ofta stöter på detta problem.
Man kan använda sig av ett flertal metoder för att kunna hålla ut längre.

Ett är start och stopp metoden, du kan öva på denna genom att onanera tills du får den sköna känslan av att en orgasm närmar sig. Då stannar du upp och vilar tills denna känsla gått over för att sedan starta om på nytt. Upprepa detta fyra till fem gånger innan du får din utlösning.
En bonus med denna metod är att man bygger upp orgasmen och då man väl kommer så blir det mycket skönare.

Det finns även ett nytt piller vid namn Priligy som ska göra så man kan hålla ut längre.
Det är den första medicinen av sitt slag och kan förlänga njuntningen upp till hela tre gånger.
Genom att förändra nivåerna av serotonin i hjärnan (som ska ge män kontroll över utlösningen), fungerar pillret. Än så länge går det endast att få tag på Priligy på internet och kan bara köpas efter en konfidentiell konsultation av en läkare. På senare tid så har Priligy funnits tillgängligt och godkänt i ett flertal europeiska länder. Priset är runt 900:- för 30 tabletter och de ska tas någonstans mellan en till tre timmar före sexet.

Ett annat sätt är att träna upp sin PC-muskel (kallas ibland för sexmuskeln).
För att träna upp PC-muskeln måste du först finna den, det gör du lättast genom att gå till toaletten och kissa. Sluta mitt i strålen och känn efter vilken muskel du använde för att göra det. Det är den muskeln du använde som är den berömde PC-muskeln.
Du stärker din PC-muskel genom att knipa hårt med den i några sekunder och sedan släppa den. Vila i några sekunder för att sedan knipa hårt återigen. Upprepa detta trettio gånger så har du gjort ett litet träningspass med denna muskel. Något positivt med denna övning är att du kan utöva den varsomhelst: på bussen, när du cyklar till skolan/jobbet, tittar på film osv. Gör detta ett par gånger per dag så får du inom en till två månader en stark pc-muskel. Precis som med armhävningar och dylikt så kan man ju göra fler repetitioner vid varje pass. Så gör fler efter en vecka, sen efter två veckor kanske du gör 100 knipningar.

Resultatet leder till att du kan knipa med den när du håller på att få en utlösning. När du kniper med den så får du orgasm men inte utlösning. Du tappar heller inte ståndet utan kan fortsätta ha sex, vilket givetvis är anledningen till övningen. Killar kan alltså få flera orgasmer på rad genom att kunna kontrollera sin PC-muskel. Det är trots allt inte bara tjejer som kan få flera orgasmer på rad.

Om inte något av ovanstående tips skulle fungera så finns det fördröjningssprayer och salvor som går att köpa på apoteket och via internet om du inte vill gå dit.


Kommentarer
Postat av: 10773n

randomnezz

2010-04-28 @ 21:47:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0