Assassin's Creed: Brotherhood


Assassin's Creed: Brotherhood är det tredje spelet i följden.
Skaparen till spelet är Ubisoft som bland annat gjort Heroes of Might and Magic, Far Cry och Rayman.

Det kommer att finnas ett över 15 timmars långt single-player gameplay som utspelar sig i Rom.
Man kommer att kunna uppgradera hela Rom, liknande uppgraderings systemet i 2:an för er som spelat det.
Du kommer att få besök av Enzios (huvudkaraktären) vänner, både gamla och nyblivna, såsom Leonardo da Vinci, Niccolò Machiavelli. Det kommer en ny rad vapen men givetvis följer även spel från de forna spelen med.

Nu då Enzio är en "master assassin" så kan man skicka lönnmördare till olika platser, bland annat Spanien, England och Tyskland. Man kan träna unga lönnmördare och få dom att uträtta ärenden åt en, alla lönnmord kommer inte gå enligt planerna, särskilt inte med dina yngre följeslagare. Detta gör att gameplayen kan ändras rätt mycket under tidens gång.För första gången i Assassin's Creed serien så kommer man kunna spela online.
Vi får spela som tempelriddare som med sitt sinne använder sig av minnen av vältränade lönnmördare för att sedan träna genom att förfölja och mörda andra.

Ett sätt att spela online kallas för "Wanted", det funger så att 6-8 spelare släpps på en bana där man ska förfölja och mörda varandra. Varje spelare får en motspelare som mål. Det hela går ut på att förfölja och döda sitt mål utan att bli sedd eller dödad av den som jagar en själv.

Man kan spela som 8 olika karaktärer: kurtisan, jägare, frisör, präst, bankir, bödel, doktor och affärsman, samt två special karaktärer. Dessa två special karaktärer är "pajas" (som man endast kan få om man förbeställer spelet från GameStop) och polis (som man endast kan få om man förbeställer spelet från Best Buy.

Det kommer att gå att spela online via Xbox Live, Playstation Network och via PC.Spelet kommer att komma till Xbox 360, Playstation 3 och Microsoft Windows.
Det ska släppas den 16 November detta år.

Jag har väldigt höga förväntningar på spelet, och tror inte alls att jag kommer bli besviken.
Vad jag själv har hört av folk och vad jag läst på internet så har inte något av Assassin's Creed spelen varit en besvikelse, ska själv sätta igång med det första snart, förhoppningsvis klar med det andra innan detta kommer ut.
Vi får se hur det blir, jag kommer att spela det på min dator, det är något jag är säker på i varje fall.

Kommentarer
Postat av: fredde

Har ju 1an och 2an... 1an var relativt enformigt samma sak om och om igen. Inget man orkar spela ut i sträck för det var så enformigt. Men 2an wow, där vare annat. Mycket roligare och mer saker att göra. Har riktigt höga förväntningar på 3an som definitivt ska införskaffaS!

2010-07-24 @ 22:46:17
URL: http://fersen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0