Sverigedemokraterna.de

http://www.sverigedemokraterna.de är en hemsida vars syfte inte är att begränsa Sverigedemokraternas yttrandefrihet utan snarare att mana alla demokrater att bemöta Sverigedemokraternas argument sakligt i sociala medier. Denna sajt tar starkt avstånd från censur och hot mot politiska motståndare.

Man får lite tips och tricks på hur man kan göra som privat person för att försöka stoppa SD, finns även fakta om SD som går ut på att visa bilden på hur dom egentligen är. Finns diverse citat på hemsidan men jag har tänkt att posta dom två jag gillar mest:

"Sverigedemokraterna som parti bygger till stor del sin argumentation på felaktiga slutledningar, och om man är medveten om detta är det väldigt enkelt att bemöta deras argument. Därför är retoriken inte bara ett viktigt verktyg för att skapa egna argumentationer, men också för att bedöma och analysera andras."
val2010.lofstromretorik.se

"Nära hälften av Jimmie Åkessons påståenden är falska eller saknar grund, enligt experterna. Nu erkänner SD-ledaren att han inte har belägg för allt han påstår i Aftonbladets debattartikel."
Aftonbladet

Det finns diverse länkar till YouTube klipp som handlar om Sverigedemokraterna, bloggar och givetvis sätt att stötta denna hemsida.

Så om ni inte kollat in sidan ännu, gör det nu!

Jag röster inte på Sverigedemokraterna - läs mer på www.sverigedemokraterna.de

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0