Spel i fokus

Kände suget att blogga igen.
Känns som att jag inte skrivit något på länge pga att jag inte haft så mycket att berätta.
Spenderat majoriteten av min fritid med att spela Mist of Pandaria och umgås med flickvännen.
 
Än så länge har Mist of Pandaria varit förvånansvärt bra, känner väll lite att jag spelat mig less.
Största anledningen till det är för att fokuset på daily-quests är så enormt stort. Varje dag får man räkna med att lägga 2-4 timmar på dailys (vilket genererar ca. 150-200 Valor Points). Utöver det ska man lyckas pula in 1 world boss i veckan (om möjligt 2), 2st raids, generera totalt 1000 Valor Points och fixa med professions. Jag har räknat lite på det och för att hinna med allt så krävs åtminstone 3-4 timmars fokuserad speltid per dag. Tycker det känns vansinnigt (även om det ofta är väldigt roligt). Har kört mig less på dailys, är placerad top 10 i gear på servern bland PvE Hunters. Kul att vara i toppen, men känns som det sugit musten ur en.
 
Jag har därför bestämt mig för att fokusera mindre av min gaming tid på WoW och PC för att istället förflytta mig till något som verkligen glidit ur fingrarna på sistone. Nämligen mina konsoler.
Jag har just nu 7 konsoler och alldeles för stor hög ospelade spel samt halvfärdiga spel. När jag snabbt kollade igenom högen så gjorde jag direkt en lista över de 10 spel som känns mest intressanta. Dock så är många av dessa riktigt tunga titlar som kräver mycket speltid. Därför får dem stå och damma ett tag till. Det jag tänkt lira igenom/klart i första hand är:
 
Assassins Creed Revelations
Fable 3
Super Mario Galaxy 2
Alan Wake
 
Jag känner mig själv och kan redan nu säga att det säkert kommer bli helt andra spel jag spelar.
Har även infört en personlig regel som är följande:
 
Jag får INTE under några omständigheter köpa 1 nytt spel före jag spelat igenom 3 spel.
 
Även till stor anledning därför jag startar detta projekt. Jag har helt enkelt så vansinnigt stort sug efter att få spela vissa spel att jag måste tömma högen snarare än att öka den. Men om inte viktigast: För att jag ska ta mig tiden att faktiskt spela mina spel.
 
Kan nog komma en del recensioner på spelen jag spelar, om inte annat så kommer jag göra mini-recensioner där jag snabbt skriver åsikter och tankar kring spelet jag just spelat och betygsätter det.
 
Hoppas jag inte blev alldeles för långdragen nu.
På återseende!

Kommentarer
Postat av: Anonym

kul att du är tillbaks så man kika in på din blogg

2012-10-26 @ 19:45:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0